
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Paradajky s mletým mäsom[ recept č. 30211 zo dňa 6.8.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 250 g mletého mäsa, 1 cibuľa, 4 mäsité veľké paradajky, 2 strúčiky cesnaku, 2 paradajkový pretlak(používam pretlaky balené v papierovej krabici 200gValfrutta), 200g balkánskeho syra, oregano, mčk, soľ, vegeta, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Ako prvé som paradajky zbavila kože*Na olivovom oleji osmahneme na drobno pokrájanú cibuľu, neskôr pridáme na drobno pokrájaný cesnak a následne mleté mäso*Osolíme (nie veľa), okoreníme, pridáme vegetu a oregano*Keď je mäsko hotové, pridáme rozmrvený syr a paradajkový pretlak*Po chvíli odstavíme z ohňa*Z paradajok odkrojíme vrchnú časť, opatrne vydlabeme vnútrajšok a naplníme zmesou*Do jenskej misy pridáme olivový olej, naplnené paradajky, ako aj zvyšok zmesi*Obsah misy polejeme ďalším paradajkovým pretlakom a použijeme aj vnútrajšok paradajok zbavený šťavy*Dáme zapiecť na 170 stupňov cca na 20 minút. *Podávame s pečivom |
![]() | Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (7.8.2010, 10:30) |
Anka dala si mi návod na ďalšiu variantu tohto jedla ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (6.8.2010, 20:54) |
tak na tento recept sa chystám robiť už vyše dva týždne...možno trocha iný postup a skôr s kuracinkou ale podstata je tá istá ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |