KATARINA J. (KARINA1306) ID 28198 |
|
Oblasť: Martin |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 21.11.2007 |
Naposledy: 2.12.2023 16:24 |
Aktualizácia: 26.11.2023 20:16 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
plátky vareného údeného mäsa, kyslá kapusta, hladká múka, soľ, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, mletá rasca, 3 vajcia.
POSTUP PRÍPRAVY
Plátky mäsa obalíme v hl. múke a v cestíčku. Cestíčko: Kyslú kapustu nakrájame na menšie kúsky, pridáme prelisovaný cesnak, soľ, mleté čierne korenie, mletú rascu, vajcia, a hl. múku. Spolu premiešame a vypracujeme cestičko. Vyprážame na rozohriatom oleji z obidvoch strán.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (6) posledné: 9.4.2015, 19:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |