KATARINA J. (KARINA1306) ID 28198 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)
Údené mäso v kapustovom obale
[ recept č. 46979 zo dňa 1.4.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
plátky vareného údeného mäsa, kyslá kapusta, hladká múka, soľ, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, mletá rasca, 3 vajcia.
POSTUP PRÍPRAVY
Plátky mäsa obalíme v hl. múke a v cestíčku. Cestíčko: Kyslú kapustu nakrájame na menšie kúsky, pridáme prelisovaný cesnak, soľ, mleté čierne korenie, mletú rascu, vajcia, a hl. múku. Spolu premiešame a vypracujeme cestičko. Vyprážame na rozohriatom oleji z obidvoch strán. |
daniela s. (dadka27) ID 222398 (9.4.2015, 19:08) |
vyzera to super, vyskusala by som. kolko kapusty asi davate a kolko masa? mam kg masa doma,tak neviem kolko kapusty pridat,dakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
vera t. (klinge) ID 229040 (15.4.2012, 13:09) |
Tak to vypada skvele  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (4.4.2012, 11:46) |
To musí byť mňamka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | magdaléna c. (megi118) ID 105517 (1.4.2012, 21:14) |
krásne,jasné že vyskúšam.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mária M. (likavka) ID 53375 (1.4.2012, 18:40) |
no zaujimave,oskušam...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |