. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Nikoleta S. (_nikush) ID 265318
mimibazar.sk/nikush
Oblasť: Šaľa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.1.2013
Naposledy: 7.11.2013 8:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 5
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

Cestoviny s údeným karé a hráškom



POTREBNÉ PRÍSADY

400g hrášku (čerstvého alebo mrazeného)\r\n300g údeného karé\r\n150ml mlieka\r\n250ml smotany na šľahanie\r\nmleté čierne korenie\r\n2 lyžice masla\r\ncestoviny\r\nparmezán

POSTUP PRÍPRAVY

Recept je zo stránky http://tipnajedlo.sk/recepty/cestoviny-s-udenym-kare-a-hraskom\r\nMäso si nakrájame na kocky. Na panvicu si dáme maslo, na kocky nakrájané mäso a necháme chvíľu opekať. K opečenému mäsu pridáme hrášok, korenie, smotanu, poriadne zamiešame a necháme dusiť kým hrášok nie je mäkký. Cestoviny si uvaríme al dente, podávame s mäsovo hráškovou omáčkou a parmezánom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové karé s prosciutto omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

600g bravčového karé bez kosti\r\n1 malá červená cibuľa\r\n3 plátky prosciutta\r\n2 lyžice masla\r\n1 lyžica posekanej čerstvej bazalky\r\n2 lyžice nakrájaných sušených paradajok\r\n1/2 šálky bieleho vína\r\n2/3 šálky smotany na šľahanie\r\n soľ\r\n mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Recept na Bravčové karé s prosciutto omáčkou mám zo stránky Tipnajedlo.sk

Mäso si nakrájame na 3 hrubšie rezne, vyklepeme ho, osolíme, okoreníme a necháme chvíľu odstáť. Medzi tým si nakrájame na drobno cibuľu, bazalku a sušené paradajky. Prosciuttio si natrháme na menšie kúsky. Na panvicu si dáme rozohriať maslo, pridáme mäso a opečieme z oboch strán do hneda. Mäso vyberieme z panvice. Do výpeku dáme cibuľu, bazalku a prosciuttio. Všetko spolu chvíľu opekáme, pridáme víno a smotanu. Poriadne premiešame, podľa chuti osolíme a okoreníme a pridáme do omáčky mäso. Panvicu zakryjeme a necháme dusiť 15 minút. Keď sa nám mäso podusilo môžeme ho podávať s pečenými zemiakmi alebo zemiakovým pyré.

http://tipnajedlo.sk/

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 29.12.2014, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu