končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVÁ KAVARMAPOTREBNÉ PRÍSADY 200g bravčovej krkovičky, 20 g oleja, 5 g čerstvého masla, 250 g cibule, 4 g rajčinového pretlaku, 5 g bieleho vína, 8 g zelenej petržlenovej vňate, 5 g feferónok, šampiňóny čierne korenie, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na kocky a pražíme na horúcom oleji. Postupne pridávane rajčinový pretlak. Premiešame. Ochutíme vínom, soľou a čiernym korením. Jedlo dusíme na miernom ohni pokým nevyvrie všetká šťava. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, pridáme feferónky. Ozdobíme šampiňónmi a rajčinami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Benátske reznePOTREBNÉ PRÍSADY 400 g brav. mäsa zo stehna, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, 40 g oleja, 40 g hladkej múky, mäsový vývar, 1 dl bieleho vína, 2 PL kečupu, zelená petržlenová vňať. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezne ktoré naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Cibuľu pokrájame na drobno, speníme na oleji, pridáme mäso a opražíme z obidvoch strán. Potom zaprášime múkou, opražíme, podlejeme mäsovým vývarom a vínom, prikryjeme a udusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, pridáme kečup a zohrejeme. Nakoniec ochutíme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou na drobno. Podávame s uvarenými cestovinami alebo ryžou. S ryžou sme to ešte nejedli, ale s cestovinami to je super.. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pikantná zmesPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového pliecka, 50 g tuku, 100 g cibule, mletá červená paprika, soľ, mleté čierne korenie, 4 PL kečupu, 200 g leča, 4 feferóny, vegeta, cibuľa, petržlenová vňať. POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na väčšie rezance. Cibuľu očistíme, pokrájame na drobno a speníme na masti. Pridáme nakrájané mäso a prudko opečieme so všetkých strán. Ochutíme mletou červenou paprikou, osolíme, okoreníme a ešte podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme kečup, lečo, posekané feferóny, posypeme vegetou a ešte chvíľu povaríme. Zmes ozdobíme krúžkami surovej cibule a posekanou petržlenovou vňaťou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové rebierkaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové rebierka, 1 PL svetlého tekutého medu, 2 strúčiky cesnaku, 1 PL worčesterskej omáčky, 2 ČL ostrej horčice, 6 PL oleja, 1 PL kečupu, soľ, mleté čierne korenie. POSTUP PRÍPRAVY Pomiešame med, horčicu, kečup, worcesterskú omáčku, olej, osolíme, okoreníme, vmiešame pretlačený cesnak. Mäso za každým rebrom narežeme a dáme do marinády. V marináde necháme štyri hodiny, každú hodinu obrátime na druhú stranu. Mäso vyberieme z marinády a z každej strany grilujeme do mäkka. Počas grilovania polievame zvyšnou marinádou a necháme skaramelizovať, Namiesto grilu môžeme rebierka pripraviť aj v rúre. Podávame s varenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 23.9.2014, 18:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečeňová sekanáPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčovej pečene ( môže byť aj kuracia alebo morčacia ), 150g kyslej smotany, 3 vajcia, 100g strúhanky, 1dl oleja, 1 malá lyžička vegety, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Pečeň pomelieme alebo rozotrieme, pridáme všetky ingrediencie, dobre premiešame a dáme do dobre vymastenej a strúhankou vysypanej formy. Pečieme v mierne vyhriatej rúre asi 1/2 hodiny. Konzumujeme buď za tepla zo zemiakmi, zem. kašou, hranolkami a rôznymi šalátmi alebo studené k chlebu. Toto množstvo je na jeden srnčí chrbát. Moje deti som s touto sekanou naučila papať pečienku, ktorú tak strááášne nemali radi. Najviac im chutí kuracia alebo morčacia ( je jemnejšia ). Je to jednoduché, lacné a rýchle. Prajem dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 22.6.2012, 18:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |