končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ZAPEKANE ZEMIAKY S KLOBASKOU A KAPUSTOUPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, klobáska, kyslá kapusta, cibuľka, smotana na varenie POSTUP PRÍPRAVY zemiaky si očistíme a nakrájame, cibuľku speníme na oleji a pridáme kyslú kapustu s klobáskou, podlejeme vodou, dochutíme korením, soľou a podusíme. Medzitým si vymastíme pekáč alebo sklenú misu olejom, naukladáme zemiačky, na to potom dáme podusenú kapustu, a na vrch dáme este zvyšné zemiaky a zalejeme smotanou. Prikryjeme alobalom a dáme piecť. Je to výborné, šťavnaté a chutne...:-))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) KOMENTÁRE (21) posledné: 2.12.2016, 17:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
REZNE V MARINADEPOTREBNÉ PRÍSADY 4 - 6 bravčových reznov, olej na vysmážanie NA MARINÁDU: 2 vajcia, 1 PL kečupu, 1 PL grilovacieho korenia, 2 ČL solamylu, 4 PL sójovej omáčky, 1/2 ČL karí korenia, 2 strúčiky prelisovaného cesnaku, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Rezne umyjeme, osušíme a zľahka naklepeme. Osolíme a okoreníme. Ingrediencie na marinádu spolu vymiešame, rezne poukladáme do plytkej misy a zalejeme marinádou. Na 24 hodín ich odložíme do chladničky. Naložené mäso vysmažíme v horúcom oleji. Podávame s pečenými zemiakami alebo kašou, príloha je na vás podla chuti.Ja som do polky kaše ešte zamiešala osmažený špenát na masle. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |