. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Miroslava H. (mirečka) ID 110954
.
mimibazar.sk/mirecka
Oblasť: Galanta
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.9.2009
Naposledy: 28.9.2021 10:59
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1054
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 10
RECEPTY 13
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

Maďarská špecialita Brassoi - pozor prudko jedlá!!!


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

600g panenky (ak nemáte tak karé, alebo stehno), 2 stredne veľké cibule, 5 strúčikov cesnaku, čierne korenie, mletá červená paprika, pol dl bieleho vína, 5 lyžíc oleja, 500g zemiakov

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu nakrájanú nadrobno osmažíma do sklovita, pridáme mäso nakrájané na 1-2cm veľké štvorčeky, smažíme do siva, pridáme polovicu pretlačeného cesnaku, prilejeme trochu vody. Dusíme chvíľu, pridáme korenie, mletú papriku. Keď sa voda odparí zalejeme masu vínom, pridáme druhú polovicu pretlačeného cesnaku.

Zároveň opečieme do mäkka zemiaky pokrájané na malé kocky, alebo usmažíme hranolky.

Keď je mäso hotové, zmiešame ho s opečenými zemiakmi , 2 minúty spolu dusíme a podávame . Alebo mäso podávame s hranolkami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 6.1.2011, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pravý maďarský bravčový perkelt



POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 kg mäsa, 40 dkg cibule, 20 g masti, 4 dkg soli, 3 dkg mletej červenej papriky, 0,3 dkg drvenej rasce, 1 dkg cesnaku, 20 dkg papriky a rajčín (alebo leča), 5 dkg pretlaku, 2 dcl vody.

POSTUP PRÍPRAVY

Na masti osmažte cibuľu do zlatista. Hrniec dajte dole z horáku a pridajte mletú papriku, hrniec dajte späť na oheň. Pražte 30 sekúnd. Pridajte na kocky nakrájané mäso, smažíme ho 3-5 minút. Prilejeme vodu, pridáme soľ, pretlak, cesnak, rascu. Zásada je, že mäso musí byť pražené na masti, nie na šťave. Ak mäso nezmäkne, pridáme znovu 1 dcl vody. Pridaj papriku a rajčiny. Ak ostane veľa šťavy, nasypte trochu múky na zahustenie. Podávame s haluškami, ryžou alebo cestovinou. Tento recept môžete urobiť aj z hovädzieho mäsa.

Prajem výborný chuťový zážitok, ktorý zaručujem !

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 6.1.2020, 17:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu