lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 |
Oblasť: ČESKÁ REPUBLIKA |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 26.9.2008 |
Naposledy: 30.3.2013 9:32 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
500g mletého hovädzieho mäsa, 200g červených fazulí, 2 Pl oleja, 1 cibuľa, 2 zelené papriky, 500g paradajok, 2 strúčky cesnaku, 1 Pl mletej papriky, 1/2 Čl chilli, 1/2 Čl oregána, 1/4 Čl mletého korenia, bobkový list, petržlenová vňať, soľ
POSTUP PRÍPRAVY
Fazule namočíme cez noc do studenej vody a na druhý deň ich uvaríme domäkka. Vo veľkom hrnci orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak a spoločne restujeme asi minútu. Pridáme mleté mäso a ďalej restujeme až kým mäso nestratí ružovú farbu. Prisypeme nakrájané paradajky, papriky, uvarenú fazuľu, petržlenovú vňať, korenie, soľ a všetko dobre premiešame. Hrniec prikryjeme a zmes za občasného miešania na miernom ohni dusíme asi 2 hod. Hotovú zmes na tanieri ozdobíme prúžkami červenej a zelenej papriky a podávame s pečivom. Dobrú chuť
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |