RECEPTY > HOVÄDZIE MÄSO
Denisa R. (Deni91) ID 246138 |
Oblasť: Bánovce nad Bebravou |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 11.6.2012 |
Naposledy: 26.1.2016 19:57 |
|
|
|
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/boeuf-bourguignon.html
POSTUP PRÍPRAVY
Potrebujeme:170g prerastenej slaniny 1.4kg hovadzieho zadneho (nakrajane na 2 cm kusky) 1 nakrajana mrkva 1 nakrajana cibula sol cierne korenie 1 PL muky 750 ml plneho mladeho cerveneho vinka (Beaujolais, Burgundske alebo Chianti) Zobraz viac ...
500 ml hovadzieho vyvaru 1 PL rajcinoveho pretlaku 2 struciky cesnaku 1/2 CL tymianu rozdrveni bobkovy list 18-24 malych cibuliek alebo salotiek 450g cerstvych sampinonov Postup:Ruru si predhrejeme na 230C.Na panvici si vysmazime slaninu.Odlozime na bok.V tej istej panvici si orestujeme maso do hneda.Maso aj slaninu dame do jedneho hrnca a pridame muku.Hrncom trosku potriaseme aby sa nam muka premiesala s masom.Hrniec dame do vyhriatej rury na 4 minuty.Vytiahneme z rury a potrasieme a opat vlozime do rury na dalsie 4 minuty.Napokon hrniec vytiahneme z rury.Ruru znizime na 160C. V panvici si orestujeme zeleninu.Zeleninu neustale premiesavame a napokon pridame do hrnca s masom.Pridame sol,korenie,vino,vyvar,cesnak (ten si nakrajame na drobno)tymian,bobkovy list a rajcinovy pretlak.V hrnci musi byt dostatok vina a vyvaru aby bolo maso zaliate.Hrniec dame do rury..Teplotu si regulujeme tak aby nam maso iba jemne bublalo..Varime 2 1/2 hodiny az 3 hodiny.Po kazdej pol hodine maso premiesajte a ochutnajte.Maso musi byt krasne makkucke.Zatial co sa nam maso pecie tak si pripravime hriby(nakrajame si na mensie kusky) a cibulku..Tie si jemne orestujeme na masle az pokial budu hotove.Odlozime bokom.Ked je maso hotove tak ho este dochutime (ak je treba ) a pridame hriby s cibulkou ..Premiesame a mozme papat...Mozete papat len s chlebom alebo so zemiakov kasou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (4) posledné: 9.3.2015, 12:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/burger.html
POSTUP PRÍPRAVY
Potrebujeme:500g mleteho hovadzieho masa 1 vajicko 1 paprika 2 PL petrzlenovej vnate 1 PL tymianu 1 PL rozmarinu 2 PL bazalky Postup:Papriku si nakrajame na male kocky.Petrzlenovu vnat,tymian,rozmarin a bazalku si nasekame na drobno. Zobraz viac ...
Do misky si dame maso,vajicko,papriku a zvysok ingrediencii.Poriadne premiesame.Dochutime solou a ciernym korenim..Vytvarujeme si gulky ktore dlanami trosku utlacime ....Vysmazime a mozme papat. Ja som svoje burgre servirovala..na ciabatte s tatarskou (doplnok mojho manzela) a rukolou.A bolo to neskutocne dobre :)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (1) posledné: 7.1.2015, 22:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/hamburger-polievka.html
POSTUP PRÍPRAVY
Potrebujeme:1 kg mleteho masa 1 cibulu ,nakrajana na drobno 2 zelerove stonky,nakrajane na mensie kusky 3 cesnakove struciky,nakrajane na drobno 1 konzerva celych rajcin,po pridani do hrnca ich pomocou lyzice rozpucime 3 poh hovadzieho vyvaru 1 zelena paprika,nakrajana na male kocky 1 zlta paprika,nakrajana na male kocky Zobraz viac ...
1 cervena paprika,nakrajana na male kocky 4 mrkvy,nakrajane na mensie kusky 5 zemiakov,nakrajane na mensie kusky 3 PL rajcinoveho pretlaku sol cierne korenie 2 CL suseneho petrzlenu 1/2 CL suseneho oregana 1/4 CL Cajun korenia Postup:V hrnci si na stredne velkom ohni nechame zhnednut maso spolu s cibulou,zelerovymi stonkami a cesnakom..Hrniec dame z ohna prec a pomocou lyzice odstranime tak vela tuku ako sa vam podari. Hrniec vratime naspat na ohen a pridame zvysok ingrediencii..A privedieme k varu ..Znizime ohen a nechame varit az pokial budu zemiaky hotove... Papame s poriadnym krajcom chleba ! :)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (1) posledné: 4.1.2015, 19:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/11/bolonska-omacka-podla-nigela-slatera.html
POSTUP PRÍPRAVY
Potrebujeme:4 PL masla 85g pancetty (slaniny) 1 stredne velka cibula 2 cesnakove struciky 1 mrkva 2 zelerove stonky 2 velke hriby (Nigel navrhuje portobello hriby a take som aj ja pouzila) 2 bobkove listy Zobraz viac ...
450g mleteho hovadzieho masa 1 poh krajanych rajcin (z konzervy) 1/4 poh cerveneho vina 3/4 poh hovadzieho vyvaru stipka muskatoveho oriesku 3/4 poh smotany Postup:Maslo si dame do hrnca a rozpustime.Pridame slaninu a nechame smazit cca 5 minut.Medzicasom si nakrajame na drobno cibulu,cesnak a pridame k slanine.Nakrajame si na drobno mrkvu a zelerove stonky a pridame k slanine.Napokon si nakrajame hriby na mensie kusky a pridame do hrnca spolu s bobkovymi listkami.Dobre premiesame a nechame smazit cca 10 minut ...Napokon zvyzime ohen na najvyssie a pridame mlete maso..Varechou ho poriadne premiesavame 3-4 min.az pokial zhnedne.Pridame rajciny,vino,vyvar,muskatovy oriesok a poriadne premiesame...Ohen znizime na najnizsie a nechame bublat dobru 1 1/2 hodiny(prikryjeme pokrievkou).Samozrejeme z casu na cas premiesame a hlavne davajte bacha aby sa vam vsetok vyvar nezredukoval..Nechceme mat bolonsku uplne suchu (ja som si dolievala este malilinko vyvaru ).. Pridame smotanu ,premiesame a nechame bublat dalsich 20 minut...Podavame so spagetami a parmezanom :)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (1) posledné: 26.11.2014, 23:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/08/zivanska.html
POSTUP PRÍPRAVY
Potrebujeme:bravcove maso zemiaky cibula slanina horcica cierne korenie a sol mleta paprika Postup: Bravcove maso si vyklepeme na tenke kusky,osolime,okorenime a natrieme horcicou.Poukladame na alobal.Na maso dame cibulu,slaninu a prikryjeme zemiakmi.Osolime,okorenime a posypeme mletou paprikou.Poriadne zabalime alobalom a dame piect na 1 hodinu pri 200C.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (3) posledné: 10.9.2014, 21:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/07/cheesy-chilli.html
POSTUP PRÍPRAVY
Potrebujeme:110g choriza (pouzite klobasu ak chorizo nezozeniete ) 500g mleteho hovadzieho masa 1/2 CL kakaa 1 CL oregana 15ml (1PL) rajcinoveho pretlaku 400g konzerva nakrajanych rajcin 125ml vody (ja som pouzila vodu ktorou som si vyplachla plechovku z rajcin) 2 CL worcesterkej omacky Zobraz viac ...
400g konzerva cervenej fazule 2x125g mozarelly sol a korenie Postup:Chorizo si nakrajame na hrubsie platky a tie si potom prekrojime na polku.Dame ich do hrnca a smazime az pokial nam zacnu pustat krasnu oranzovu mast.Pridame mlete maso a nechame zhnednut.Pridame kakao,oregano a rajcinovy pretlak.Poriadne premiesame a pridame konzervu nakrajanych rajcin.Konzervu vyplachneme vodou a (vodu !! nie konzervu :D )pridame do masa.Sucasne pridame aj worcester omacku a cervenu fazulu..Dobre premiesame..prikryjeme pokrievkou a nechame pomalicky bublat na najnizsom ohni 20 min...Ked bude chilli hotove dame do misky a pridame natrhane kusky mozarelly...Mozme podavat so zemiakmi,tortillami,ryzou alebo tak ako ja iba s bagetkou :)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (1) posledné: 15.7.2014, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/bolonska-omacka.html
POSTUP PRÍPRAVY
Potrebujeme:100g slaniny 1 cervena cibula,nadrobno nakrajana 1 mrkva,nadrobno nakrajana 2 celerove stonky,nadrobno nakrajane 1 kg mleteho hovadzieho masa 1 poh cerveneho vina 140g rajcinoveho pretlaku 2 hovadzie bujony Zobraz viac ...
2 bobkove listky sol,korenie parmezan Postup:V hrnci si vysmazime slaninu.Pridame cibulu,mrkvu,celerove stonky.Dobre premiesame a prikryjeme pokrievkou.Nechame dusit 10 min az do makka.Do toho napokon pridame maso a premiesame az pokial nam zhnedne.Vmiesame vino a nechame bublat 2 minutky (stale premiesavajuc ). Pridame rajcinovy pretlak ,500ml vriacej vody a bujony.Dobre premiesame napokon osolime,okorenime a pridame bobkove listky.Znizime na najnizsi ohen,prikryjeme pokrievkou a nechame bublat 3 hodinky
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (5) posledné: 11.6.2014, 23:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/masove-gulky-s-chorizom.html
POSTUP PRÍPRAVY
Potrebujeme:2 PL olivoveho oleja 2 salotky,nakrajane na drobno 1 strucik cesnaku,na drobno nakrajani 1 vajicko (velkost L) 500 g mleteho hovadzieho masa 200g choriza,na drobno nakrajaneho 400 g uvarenej ryze 200 Manchego syru,nastruhaneho Zobraz viac ...
1 CL udenej papriky 100 g struhanky nastruhana kora z 1 citrona 1 CL soli 3 PL nasekaneho petrzlenu Postup:Ruru si predhrejeme na 220C.Plech si vylozime papierom na pecenie.Nezabudnite na to (ja som samozrejme zabudla ) inak sa vam gulky prilepia na plech. Olej si zohrejeme v panvici a pridame salotku a smazime 2 minutky na najnizsom ohni.Pridame cesnak a smazime dalsich 5 min az pokial nam salotka zmekne. Do vecsej misky si dame vajicko,pridame mlete maso,salotku,cesnak,chorizo,ryzu,udenu papriku,struhanku,citronovu koru,sol a petrzlen a pomocou ruk si to dobre premiesame.Vytvarujeme si gulky (5 cm ) a poukladame na plech s papierom na pecenie.Dame piect na 18-20 min. Ja osobne som ich konzumovala s ciabattou ,rukolovym salatom a kyslymi uhorkami (najsamlepsia kombinacia na svete )ale ak chcete ine kombinacie vobec sa tomu nebrante.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (1) posledné: 15.5.2014, 18:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/01/pecene-masove-gulky.html
POSTUP PRÍPRAVY
1 stredne velky zelerovy stonok 1 stredne velka mrkva olivovy olej 1 CL soli + viac pre zeleninu cierne korenie 900 g mleteho hovadzieho masa 1 PL rajcinoveho pretlaku 1 CL mletej papriky Zobraz viac ...
1 CL dijonskej horcice 2 PL worcesterovej omacky 1/2 poh (120ml) mlieka 2 vajicka (velkosti L ) a ak chcete kludne pridajte aj 1/4 poh nakrajanej petrzlenovej vnati (ja som ziadnu nemala po ruke ) Postup:Vsetky suroviny na rajcinovu omacku si dame do maleho hrnca a nechame bublat 2 min.Celu dobu to musite stale premiesavat aby sa vam omacka nepripalila.Odlozime na bok. Ruru si predhrejeme na 180C.Z toastovych chlebov si pomocou kuchynskeho robota spravime cerstvu struhanku.Dame do misky.Cibulu,cesnak,mrkvu a zelerovy stonok si na drobulinko nakrajame ( aj toto mozte velmi rychlo urobit v kuchynskom robote ).Do panvice si dame olivovy olej,zohrejeme a pridame zeleninu.Osolime a okorenime.Smazime cca 10-15 min pokial nebude zelenina zmaknuta a trosku zmeni farbu.Stale to musite premiesavat aby sa vam to nepripalilo.Napokon si tuto zeleninu pridame k struhanke.A k tomu si pridame zvysok ingrediencii.Dobre to premiesame a vytvarujeme si gulky ktore budu mat v priemere cca 3-4 cm.Poukladame na plech tak aby sa nedotykali a z vrchu ich natrieme tou rajcinovou omackou.Dame piect na cca 20 min.Mozme servirovat so zemiakovou kasou .
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (3) posledné: 20.1.2014, 9:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/01/chilli-con-carne.html
POSTUP PRÍPRAVY
Potrebujeme:2 stredne velke cibule 2 struciky cesnaku 2 stredne velke mrkvy 2 zelerove stonky 2 cervene papriky olivovy olej 1 vrchovatu CL chilli korenia 1 vrchovatu CL mletej skorice Zobraz viac ...
1 vrchovatu CL mletej rasce sol cierne korenie 400 g konzerva ciceru 400 g konzerva cervenej fazule 2 krat 400 g konzerva pokrajanych rajcin 500g mleteho hovadzieho masa 1 mensi zvazok Azijskeho petrzlenu 2 PL balzamikoveho octu (ja som ho nepridala ) Postup:Na drobno si nakrajame cibulu,cesnak,mrkvu,zeler a papriku( papriku si prekrojime na polku,zbavime zrniecok a nakrajame na pasiky ).Do hrnca si dame 2 PL olivoveho oleja na stredne velky ohen.Pridame nakrajanu zeleninu.Pridame chilli korenie,mletu skoricu,rascu,sol a c.korenie.Premiesame si kazdych 30 sekund pocas 7 minut az pokial nam zelenina zmekne a trosku zmeni farbu. Pridame cicer,cervenu fazulu (oboje precedene )a rajciny.Takisto si pridame mlete maso(vacsie kusky si rozpolime varechou).1 prazdnu plechovku od rajcin si naplnime vodou a pridame(prosim nepridavajte tam tu kozervu ale iba tu vodu z nej ..Iba sa uistujem :)Na drobno si nakrajame stonky z petrzlenu (listky si zatial odlozime do chladnicky.Pouzijeme ich neskor ) a pridame do chilli con carne.Napokon pridame balzamikovy ocot a opat sol,cierne korenie.Privedieme k varu ,znizime plamen na najnizsie prikryjeme pokrievkou (ale nie celkom musi tam byt aspon mala medzierka cez ktoru bude unikat para).A nechame pomalicky bublat 1 hodinu ( JA SOM TO VARILA IBA 30 MINUT )
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (1) posledné: 12.1.2014, 22:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
VEĽKOSTI OBLEČENIA
32,
34,
36,
38,
40,
42,
44,
46,
48,
50,
52,
54,
56,
58,
60,
62,
64,
66,
68,
70,
74,
80,
86,
92,
98,
102,
104,
110,
116,
122,
128,
134,
140,
146,
152,
158,
164,
170,
176,
182,
XXS,
XS,
S,
M,
L,
XL,
XXL,
XXXL,
4XL,
5XL,
6XL,
7XL VEĽKOSTI OBUVI
15,
16,
17,
18,
19,
20,
21,
22,
23,
24,
24.5,
25,
26,
27,
28,
29,
29.5,
30,
31,
32,
33,
33.5,
34,
35,
35.5,
36,
36.5,
37,
37.5,
38,
38.5,
39,
39.5,
40,
40.5,
41,
41.5,
42,
42.5,
43,
43.5,
44,
44.5,
45,
45.5,
46,
46.5,
47,
47.5,
48,
49,
50,
51,
52
© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu