. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

Katarína I. (catty181) ID 33382
.
Oblasť: Bardejov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.1.2008
Naposledy: 16.11.2021 18:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 31
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 33
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 13 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

TORTY

Kolíska na tortu.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Kolíska upečená z perníkového cesta,zvyšok WI.

POSTUP PRÍPRAVY

Upiecť ,pospájať,pohrať sa so zdobením..:-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (11) posledné: 23.11.2012, 8:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládová..


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Svetlý korpus,čokoládová plnka a marhuľový džem.Plnku používam z čokoládových rezov od Mirka z. (mimka7) ID 9778...KRÉM II.: 4dcl mlieka, 4PL pol. múky, 5PL cukru, 1 vanilka, 1 vajíčko, 1 čokoláda, 2OO g hery, rum - uvaríme a vychladnuté vymiešame s herou.......ja používam do plnky maslo... Tá plnka je velmi chutná.

POSTUP PRÍPRAVY

Klasika.Zdobím s tým istým krémom..na takúto tortičku si robím dávku a pol.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (18) posledné: 14.10.2012, 13:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

S koníkom...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

S čokoládovou plnkou a marhuľovým domácim džemom..

POSTUP PRÍPRAVY

..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 12.9.2012, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorový korpus,kokosová plnka.

POSTUP PRÍPRAVY

klasika.:-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 4.10.2011, 11:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Šašo.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Použila som čučoriedkový džem,parížsku šľahačku...

POSTUP PRÍPRAVY

Ozdoby sú z WI.Perfektná hmota,velmi dobre sa s ňou pracuje.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 22.4.2011, 14:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Slaná torta.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Toustový chlieb,pomazánky,šunka,salama,syr,zelenina.A tu tanečničku som odkukala od eva a. (kote) ID 46650....ďakujem.

POSTUP PRÍPRAVY

Vrstva chleba 3x2,pomazánka,šunka ,syr....4 vrstvy.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (14) posledné: 13.3.2011, 22:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Linecká čokoládová torta.



POTREBNÉ PRÍSADY

LINECKÉ CESTO-180 g polohrubej múky,20g kakaa,120g masla,70g prašk.cukru,1 žltok... PIŠKÓTOVÉ CESTO S ĆOKOLÁDOU-3 vajcia,150g prašk.cukru,130g mletých orechov,20g hrubej múky,50g strúhane horkej čokolády,100g ríbezľového džemu na potretie. -recept mám z Dobrého jedla-november. Chu´tovo výborná tortička,plná orechov.

POSTUP PRÍPRAVY

1.Múku zmiešame s preosiatým kakaom a prašk.cukrom,pridáme pokrájané studené maslo a žltok.Vypracujeme cesto,ktoré vložíme do mikrotenového vrecka a dáme na hodinu do chladu.
2.Cesto rozdelíme na dve časti.Polovicu cesta rozvaľkáme a prenesieme na dno tortovej formy.Nožom predznačíme 12 dielov a pečieme asi 12 minút pri teplote 175 °C.Upečený plát ešte teplý pokrájame.
3.Zvyšné cesto rozvaľkáme a vložíme do tortovej formy,popicháme vidličkou a predpečieme.Pečieme asi 7 minut pri teplote 175°C.
4.Medzitým si pripravíme piškotove cesto s čokoládou-Žltky s prášk.cukrom vymiešame do peny,pridáme orechy zmiešane s múkou a čokoládou.Nakoniec vmiešame tuhý sneh z bielkov.
5.Po miernom vychladnutí korpus natrieme tretinou džemu.Navrch rozotrieme piškotové cesto a pečieme 15-20 minút pri teplote 175°C.
6.Po miernom vychladnutí odstránime boky tortovej formy,korpus natrieme tretinou džemu na ktorý uložíme 12 upečených častí.Tortu odložíme na 2-3 hodiny do chladu,potom ju posypeme práškovým cukrom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 27.11.2010, 22:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládová...


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (12) posledné: 8.4.2011, 11:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

pre švagrinku...


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (12) posledné: 7.10.2010, 12:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Autičko


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Môj prvý pokus o auto..Syn mal dva roky a má velmi rád autá,tak som ho chcela potešiť a nabrala som odvahu...:-)..Snažila som sa,ale viac som zo seba nevydolovala..:-)

POSTUP PRÍPRAVY

Spodok dve menšie piškoty a na tom položená malá bábovka.. dotvarované punčovinou..krém z ľadových gaštanov,svetlý poťah-hmota,aká sa robí na dvojfarebné kocky..tá vyraznejšia modrá je z penových cukríkov..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (10) posledné: 26.5.2010, 13:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 13 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu