končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
TORTY |
Pav - PeacockPOTREBNÉ PRÍSADY kakaovy korpus, vanilkovy korpus, vanilkovy krem, potahovka, farby na icing - praskove, trblietky, pevne nervy POSTUP PRÍPRAVY Jednu jedinu chybu som urobila, co som nikdy nerobila a teraz tym ze mam male babo som sa jej dopustila. a to bolo ze som si bielu potahovku kupila..... a stalo ma to topenie plnky.... inak ostatne bolo robene z marshmallow na figurku a pera a to bolo super:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (14) posledné: 13.8.2012, 14:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vanilkovy krem do torty s rumovou aromou (moj oblubeny)POTREBNÉ PRÍSADY 1 l mlieka, 3 zlate klasy, 8 lyzic kr. cukru, 2 vanilkove cukre, 750g masla, rum. aroma POSTUP PRÍPRAVY Kremu je dost takze ak robite malu torticku netreba ho tolko. Kedze mame drobceka, ktoreho dojcim, nedavam rum....ale aromu a tu podla chuti. Z mlieka, vanilkoveho cukru a zlatych klasov si uvarime puding. Varime ho za staleho miesania a co sa tyka chladnutia, aby sme sa vyhli hrudkam.......chladimeho tak, ze kazde 2 minutky premiesame. aby sme nemali na vrchu kozu a aby zostal pekne kremovy. A netreba ho nechat uplne do studena vychladit. Maslo si vymiesame s krystalovym cukrom do peny a postupne pridavame vychladnuty puding. a aromu az na koniec. Kto nechce, nemusi:-) Mozno tu uz nieco take je, lebo receptov tu je hrrrrrrrrrba. Tak ak je, prosim nehnevajte sa. Ja len pripajam moj krem, ktory nam chuti a rada ho pouzivam, ak sa pecie torta. obzvlast ak robim hebucky kakaovy korpus. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 29.3.2014, 10:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |