končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
TORTY |
Pre lásku Zuzanku:)POTREBNÉ PRÍSADY Samozrejme zase doboška:) , a prísady?také isté ako v predchádzajúcej tortičke, čiže POSTUP PRÍPRAVY také isté, ako má Mimuška (blska): http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15741&user=5981 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 10.4.2010, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Dobošová torta pre VanesskuPOTREBNÉ PRÍSADY Presne tie, ktoré má Mimka (blska). POSTUP PRÍPRAVY Ďakujem sestrička:)! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (16) posledné: 13.3.2010, 14:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Srdce pre ocka k 60.-tim narodeninámPOTREBNÉ PRÍSADY Svetlý + tmavý korpus, jahodová plnka, poťah aj ozdoby z MMF, pevné nervy (v mojom prípade) a kopec času (taktiež). POSTUP PRÍPRAVY Upečieme korpusy... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 27.5.2012, 20:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Macko Pooh a kamarátiPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus, salkový marcipán... POSTUP PRÍPRAVY Korpus: 6 vajec, 6PL kryštálový cukor, 6 PL polohrubá múka Salkový marcipán: 1 salko, 1 polotučné sušené mlieko, 1 PL oleja. Za receptík ďakujem Erčičke, jej tortička je neskutočne krásna, toto je len mikroslabý chabý odvar... Jej tortička je proste nádhera, ktorá ma chytila za srdce a bola mi inšpiráciou. ĎAKUJEM. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 16.7.2009, 15:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Srdiečko pre moje najmenšie srdiečko:)POTREBNÉ PRÍSADY Cesto... Plnka... Ananásový kompót alebo jahodový...aký máte radi:) Marcipán... POSTUP PRÍPRAVY Úplne na začiatok veľa trpezlivosti a chuti:) A samozrejme: Cesto: Na jeden korpus 6 vajec, 6 PL kryštálového cukru, 6 PL polohrubej múky = cesto som robila 3x, čiže tri korpusy, = 6 ks sŕdc, čomu zodpovedá aj plnka. Ak robíte jeden, resp. dva korpusy, plnky samozrejme menej:) Plnka: 1 l mlieka, 3 Zlaté klasy, 2 žĺtka, 2 balíčky vanilkového cukru, 2 celé maslá (250gr.-nič sa nestane, keď bude len 200 gr.), 20 dkg práškového cukru. Do studeného mlieka rozmiešame zlaté klasy, žĺtka a vanilkový cukor, a za stáleho miešania privedieme k bodu varu (najlepšie, keď sa nepripáli ani počas varenia krému - ja používam "pískací hrniec"). Keď je plnka hustá, necháme ju vychladnúť úplne, častejšie miešame. V mixéri si vymiešame maslo s práškovým cukrom do penista a do vychladnutého krému pomalinky zamiešame. Marcipán: 200g sušeného mlieka,200g prášk.cukru-preosiať 1-2pol.lyž.medu 30g cery roztopenej+voda podľa potreby zmiešať a vymiesiť v rukách,tej vody opatrne-po troške dávať,ak bude veľmi tuhé,trošku ešte cery podsypávať solamylom,aby sa nelepilo-tak isto vaľkať na solamyle OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (11) posledné: 17.5.2020, 13:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |