. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DOMÁCE PEKÁRNE

maria v. (misa2406) ID 60887
.
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.9.2008
Naposledy: 7.6.2023 10:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

DOMÁCE PEKÁRNE

Závin z tvarohového cesta



POTREBNÉ PRÍSADY

Závin je na slano recept podla SlavkaK (slavenka) ID 760

POSTUP PRÍPRAVY

potom dopíšem,iba so vám chcela ukázat pokus o rožteky a skončilo to závinom,ktorý chutil rovnako dobre z medom aj šunkou

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Super kysnute cestíčko z českéhoMMB



POTREBNÉ PRÍSADY

POTŘEBNÉ PŘÍSADY 1 kg mouky hladké 20 dkg cukr krupice ½ Litru mléka, pokojová teplota nebo ohřeju na vlažno. 1 kostička droždí. citronová kůra z půl citronu 2 vanilkové cukry. 2 vejce trochu osolit finta, aby Honzíkovy buchty a koláčky byly vláčné a netvrdly je v tuku, dáme si rozpustit máslo asi 4 dkg a k tomu přidáme vrchovatou lžíci sádla a ještě 4 lžíce oleje .Vše nechám rozpustit před vložením do pekárny. 1 vejce na pomašlování buchet, šneků i věnce. Honzíkovy buchty pomažu kolem rozpuštěným sádlem, jdou pak hezky oddělit.Po vrchu mažu vejcem,aby měly zlatou barvu.

POSTUP PRÍPRAVY

Příprava těsta: vejce ,tuk a,sůl,citron kůru a vejce , mléko mouku,cukr a droždí.V tomto pořadí dáme do pekárny.Zapneme program těsto.
A nakoniec výsledok čo s toho vzniklo,jablkový s posýpkou a super buchty

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 30.1.2009, 21:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Moj super celozrný chlebíček- trochu upravený



POTREBNÉ PRÍSADY

450 ml vody, 200g grahamovej múky, 390g hladkej múky,1 PL olivového oleja po pipnutí 1PL kopcovitá pšeničných otrúb, 1PL kopcovitá ražnej múky, 2KL soli, 1PL rasce, 1/3 kocky čerstvého droždia a 2KL cukru, Po pipnutí 1PLslnečnicových a 1PL tekvicových semienok

POSTUP PRÍPRAVY

Do vody pridám sol a rascu na to nasypem naváženu a rozmiešanu múku s otrubami,povrchu rozdrobím droždie a posypem cukrom.
Pečiem na progpame č 1 tmava korka,po upečení potriem vrch chlebíka olejom a prepnem na pečenie program 8, nechám dopiect asi 15 minút a vo vypnutej pekárničke aspoň pol hodinky a potom vyberiem na rošt a prikryjem utierkou.Trochu som to poopravila,ale k lepšiemu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 3.2.2009, 9:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Celozrný chlebík



POTREBNÉ PRÍSADY

400 ml vody,1 uvarený a postrúhaný zemiak,2ČLsoli,400g hladkej múky,100g ražnej múky,100 grahamovej múky,,zarovnanú PL rasce a na vrch rozdrobím 1/4 čerstvého droždia alebo 2ČL sušeného.Všetko dám do pekárne ako som napísala a spustim program klasik,ktorý trva 3hod30 min.veľký a tmavú kůrku,tento konkretne som dala ešte dopiecť asi 15 minút lebo sa mi zdal trochu svetlý,po prvom zapípnutí pridávam 1 PLľanového semiemka a 1 PLdyňvéhosemienka je velˇmi chutný,cez sviatky som ho piekla každý druhý deň

POSTUP PRÍPRAVY

Mám pekareň ETA siesta

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 15.1.2009, 21:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu