končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Ani neviem čo :)...s jahodovým jogurtom :o)))POTREBNÉ PRÍSADY 250 ml šľahačková smotana, 150ml jahodový jogurt, 2 vajcia, 200g kryštálový cukor, 1 vanilkový cukor, trocha nastrúhanej citrónovej kôry, 450g polohrubá múka, 1 prášok do pečiva POSTUP PRÍPRAVY tento receptík som našla na jednej českej stránke, a keďže ja zbožňujem pečenie v pekárničke- lebo tá si vymieša všetko sama, tak som sa rozhodla vyskúšať túto českú buchtu. Myslím si, že až by sa niekomu zdalo , že je veľmi tuková (jogurt a šľahačka= tak smotanu by bolo možné nahradiť mliekom) a takisto je iste možné kombinovať s hocijakým jogurtom. No tá vôňa, čo sa šírila po dome - to je niečo rozprávkové...a ostala som prekvapená aj z jej chuti :)...je tam cítiť chuť jogurtu...je fakt rozprávková tá bábovka či buchta :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 1.2.2014, 17:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
***Luxusný chlebík*** náš TOP 1POTREBNÉ PRÍSADY Tento receptík som našla na mmb.cz, zaujal ma,v komentároch bola sama chvála , tak som ho chcela hneď vyskúšať, ale už pri prvom pokuse som nemala potrebnú hlavnú ingredienciu, tak som ju zamenila a dodnes to takto robím :) Takže potrebujeme : 200ml voda, 200 ml biely jogurt /ten som ja zamenila za 200 ml acidofilného mlieka/, 1 PL olivový olej, 2 ČL trstinový cukor, 2, 5 ČL soľ, 300g polohrubá múka, 200g žitná chlebová múka /tú tiež obmieňam a kombinujem. Keď som dala čiste špaldovú múku, tak cesto bolo redšie, musela som počas miesenia dosýpať múku, ale výsledok bol tiež fantastický :)/ 1/4 čerstvého droždia a semiačka- sezam, ľan, slnečnica a drvený kmín....podľa vlastných možnosti a chutí...namiešam to tak , aby som po pípnutí pekárničky dala aspoň 3 PL semiačok POSTUP PRÍPRAVY všetky ingrediencie v poradí ako som napísala dáme do pekárničky. Nastavíme si základný program, kôrku Medium/ stredná/ , 900g. Po pípnutí pekárničky pridáme semiačka a po upečení chlebík zabalím do ľanovej utierky, dám na rošt a nechám vychladnúť. Je mi ťažko opísať tú fantastickú chuť chlebíka, tá striedka je vláčna, jemná -mňamková, ale čo je najdôležitejšie, vydrží dlho čerstvý, nemrví sa !!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 52 návštěvníkov) KOMENTÁRE (30) posledné: 15.6.2016, 11:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Jemnulinká bábovka z pekárničky - bez múky :)POTREBNÉ PRÍSADY SUROVINY: 4 vajíčka, 150 ml olej, 4 pudingové prášky/podľa vlastného výberu- vanilkový, čokoládový/, 150g kryštálový cukor, 1 PDP POSTUP PRÍPRAVY Podľa poradia dáme suroviny do pekárničky...nastavíme si program DORT/ ak ho niekto nemá, tak zvolíme RÝCHLY, asi po 15 min. miešania pridržaním tlačidla STOP zastavíme miešanie, vyberieme hnetací hak a nastavíme pečenie ...pečieme cca 60 min / Ja mám na pekárničke program Dort, ale pečiem podľa druhej možnosti- je to rýchlejšie :) Po zaznení signálu vyskúšame špajlou, či sa nám cesto nelepí...tých 60 min, by malo stačiť, mne sa ešte nestalo, aby som ešte zapínala na dopečenie , ale ak by náhodou bolo potrebné dopiecť, tak nanovo spustiť program pečenie, ale tu už si treba odsledovať dopečenie...ďalších 60 min by už bábovka nezvládla :) Potom bábovku vyberiem z pekárničky, nechám vychladnúť v nádobke a až vychladnutú vyklopíme a následne si mlsáme a mlsáme :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 4.3.2013, 18:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |