. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Janka K. (walky) ID 58982
.
Oblasť: Bratislava
Telefon: +421944159799
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.9.2008
Naposledy: 4.9.2020 14:40
Aktualizácia: 18.10.2015 20:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 62
RODINNÉ FOTOGRAFIE 87
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 46
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Strapate rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

0.5 kg kuracich prs, 1 pl kremskej horcice, 5 vacsich sampionov alebo 1 mensia konzerva, 0.5 cl korenia, 1 cl soli, 6 pl solamylu

POSTUP PRÍPRAVY

Masko pokrajame na rezance, sampiony pokrajame, vsetky suroviny spojime a dame odlezat do chladnicky. Najlepsie cez noc. Ja zvyknem pridat aj polovicu jogurtu a 2 lyzice spaldovej muky, jogurt masko este viac zjemni. Vyprazame na oleji. Podavame so zemiakovym pyre a uhorkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia alla omyl



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balik proscuitta alebo anglickej slaninky (100-200g) 1 alebo 2 baliky mozarely 500g kuracie prsia cesnak sol

POSTUP PRÍPRAVY

Masko umyjeme, vyklepeme a osolime. Dame na panvicu s troskou oleja. Ked uz su z jednej aj druhej strany prsia skoro hotove, potrieme ich jemne cesnakovou drtou, mesko este kratko ponechame na panvici, potom vyberieme, obalime anglickou slaninou alebo proscuitom. vlozime naspet do panvice a kratko este ponechame, na vrch kazdeho maska dame platok mozzarely, kym sa neroztopi trochu. ja ju zvyknem aj dat na panvicu, jemne zohriat a takl polozit na masko.
je to vyberne jedlo! My to papavame so zemiakami na kyslej smotane. (uvarene zemiaky iba pomiesane s kyslou smotanou).

foto neskor

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.4.2013, 23:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie rezance s nivovou omackou



POTREBNÉ PRÍSADY

500g kuracich prs\r\nsyr niva (ja davam polovicku trojuholnika)\r\nsampiony 500g\r\nsmotana (ja davam smotanu na slahanie)\r\n100g sunky

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia nakrajame na rezance, jemne osolime, dame na panvicu kym nepustia stavu, pridame nakrajane sampiony, podusime spolu. Ked je masko hotove a uz nie je ziadna stava v panvici, pridame sunku na rezance, po kratkej dobe pridame smotanu na slahanie, povarime, pridame polovicu z trojuholnika nivy, kto chce moze aj celu, podla chuti. Podavame s ryzou. Je to mnamka. My to velmi lubime s postruhanou mrkvou ako oblohou.\r\n\r\nfoto prilozim neskor

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 9.3.2014, 9:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Gyros od kolegynky Timi (nezbednik)



POTREBNÉ PRÍSADY

750g kuracích rezňov z pŕs, 1/2 citróna, 1/2 lyžičky sušeného tymiánu, 1 lyžička sušeného oregana, soľ, čierne mleté korenie, 50ml olivového leja, 5 strúčikov prelisovaného cesnaku, 3 polievkové lyžice kečupu / pretlaku /, 3 cibule nakrájané na kolieska\\r\\n\\r\\nŠalát - menšia hlávka čínskej kapusty, 3 paradajky, 1 veľká farebná paprika, kelímok smotany, 4 strúčiky prelisovaného cesnaku, placky a la tortily - 4 hrnčeky hladkej múky, 1 1/2 hrnčeka vody, soľ, 1/2 sáčka prášku do pečiva, hladká múka na pomúčenie

POSTUP PRÍPRAVY

1., prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na renzančeky. Pripravíme si marinádu - vytlačíme si šťavu z citróna, pridáme bylinky, soľ, korenie, prelisovaný cesnak a olivový olej. POtom do marinády vložíme nakrájané mäso a dobre premiešame, aby sa marináda dostala všade. Necháme minimálne 30 minút odležať v chlade / najlepšie cez noc /. \\r\\n\\r\\n2., mäso tesne pred prípravou necháme odkvapkať cez sitko / šťavu si môžeme nechať na iné dobroty :o) /, zprudka ho opečieme do chrumkava zo všetkých strán. Hotové mäso si necháme odložené bokom na vyhriatom mieste. Vo výpeku si osmahneme na kolieska nakrájanú cibuľu do sklovita, keď je cibuľa hotová pridáme kečup / prípadne pretlak / a osmahnuté mäso. Všetko spolu premiešame.\\r\\n\\r\\nPríprava šalátu:\\r\\nČínsku kapustu si umyjeme / ako všetko ostané :o)) / a pokrájame na jemné prúžky, rovnaký postup použijeme aj na papriku a paradajky. Dresing - pretlačený cesnak zamiešame do kyslej smotany / môžeme si ho pripraviť keď nakladáme mäso, dresing bude chutnejší /. Ním pri servírovaní prelejeme šalát, najprv jemne, radšej nech si každý dochutí podľa vlastnej chuti.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 3.4.2012, 20:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu