končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Šťavnaté vyprážané kuracie rezne v kyslej smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 4 kuracie prsia,1 kyslá smotana,3 strúčiky cesnaku,1 vajce,30-40 dkg postrúhaného syra,olej na vyprážanie,strúhanka na obalenie,soľ,korenie POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si pozdĺžne rozrežeme na 2 tenšie kusy ,vyklepeme,osolíme a okoreníme. Pripravíme si marinádu z 1 kyslej smotany,1 celého vajca a 3 roztlačených strúčikov cesnaku. Kuracie prsia vložíme do marinády a necháme odležať 2 hod. ( ja ich nechávam marinovať celú noc) Po vybratí z marinády ich obalíme v postrúhanom syre, následne v strúhanke a vypražíme na oleji do zlata. Výborný recept,mäso aj po vypražení ostane mäkučké a šťavnaté. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 22.8.2016, 20:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |