Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Domáce lokše: zemiaky, hladká múka, soľ Zeleninová zmes: čínska kapusta, cherry rajčiny, uhorka, cibuľa, mrkva Opekané mäsko: kuracie prsia (radšej chladené ako mrazené), maslo, čierne korenie, vegeta, grilovacie korenie Dresing: Farmársky dresing od Hellmann´s
POSTUP PRÍPRAVY
Domáce lokše: Zemiaky ošúpeme, nakrájame (na kocky) a uvaríme v čistej vode bez soli. Uvarené zemiaky popučíme a necháme vychladnúť (nemôžu byť úplne studené také vlažné aby sa s nimi dalo robiť). Do popučených zemiakov pridáme múku (toľko aby sa cesto netrhalo a skoro nelepilo), soľ a vypracujeme cesto. Lokše vyvaľkáme a upečieme buď na panvici bez oleja alebo na platni. Omastíme ich bravčovou alebo kačacou masťou. Zeleninová zmes: Do väčšej misy nakrájame na pásiky čínsku kapustu, pridáme na mesiačiky nakrájané cherry rajčinky, na pásiky nastrúhanú mrkvu, na kolieska nastrúhanú uhorku a nadrobno nakrájanú cibuľu. Všetko spolu zmiešame. Opekané mäsko: Kuracie prsia nakrájame na menšie kocky, posypeme čiernymi korením, vegetou a grilovacím korením, zamiešame (aby sa korenie a vegeta dostali na každý kúsok). Na panvici si roztopíme maslo, vysypeme naň mäsko a opečieme. Lokše naplníme zeleninovou zmesou, mäskom a polejeme dresingom. Dobrú chuť. :-)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (1) posledné: 23.2.2012, 14:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |