končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Bazalkovo- smotanové kuracie prsiaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kuracích prsíčok (množstvo je na Vás, ja robím aj také väčšie balenie 1,3 kg), cca 1 dcl olivového oleja, 3-4 strúčiky cesnaku, soľ, 3-4 PL kečupu, 1 PL sušenej bazalky (môže byť aj čerstvá), 2,5-3 dcl sladkej smotany, 100-150 g tvrdého syra (Eidam). Všetky ingrediencie som písala odhadom, lebo všetko robím od oka, takže množstvá si môžete prispôsobiť podľa seba :) POSTUP PRÍPRAVY Viď obrázkový postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 8.2.2013, 12:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia v chrumkavom župane :)POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, soľ, čierne korenie, horčica, plátky slaninky POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si nakrájame na také hrubšie rezance (jedno prsíčko na 4 rovnaké kusy), každý kúsok osolíme, okoreníme, potrieme horčicou zabalíme do plátku slaninky. Ja si dávam v mäsiarstve nakrájať oravskú slaninku po dĺžke. Obalené prsíčka poukladáme jedno vedľa druhého na pekáčik a dáme piecť do trúby (netreba ničím podlievať, lebo slaninka pustí šťavu). Pečieme na 180-200°C zhruba 30 minút, keď je už slaninka chrumkavá.\r\nSkvelá príloha je ryža, ktorú polejeme výpekom.\r\nJe to veľmi rýchle jedlo a chutíííí skvele! :)\r\nDobrú chuť! :) P.S.: Zabudla som odfotiť, toto je posledný kúsok a ten už nie je práve ukážkový, ale aby ste mali aspoň akú-takú predstavu, tak som pridala aspoň toto :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 21.3.2013, 14:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |