. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

silvia v. (sivika11) ID 15302
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.4.2007
Naposledy: 6.3.2013 15:07
Aktualizácia: 16.1.2013 13:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 17
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

KURACIE MÄSO A HYDINA

OPEKANE PRSIA NA MEDE



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie alebo morcacie prsia, olivovy olej, med, korenie na hydinu, sol

POSTUP PRÍPRAVY

v miske zmiesame olivovy olej s medom - pomer 1dcl oleja a 2polievkove lyzice medu /malo by to vystacit na 1kg maska/ a do tejto zmesi nalozime jemne vyklepane, osolene a hydinovym korenim ochutene prsia. nechame aspon 12 hodin odstat v chladnicke a potom iba opekame - grilovacia panvica alebo obycajna teflonova a olivovy olej. to je vsetko :-) papame s opekanymi zemiakmi... je to velmi jednoduche, rychle a hlavne je to mnam-mnam :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

PECIENKY S POROM A SAMPIONMI V SMOTANOVEJ OMACKE



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie pecienky, maslo, olej, cerstve sampiony, por, sladka smotana, mlieko, hladka muka, sol, mlete cierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

na hlbokej panvici roztopime maslo s olejom /50:50/, pridame na kolieska nakrajany por, o chvilu pokrajane sampiony a vsetko spolu podusime. potom pridame ocistene a nakrajane kuracie pecienky, osolime, okorenime a znova podusime az kym pecienka nie je makka. nakoniec pridame sladku smotanu zmiesanu s hladkou mukou /ak mame malo smotany, dolejem mlieko/ a chvilu povarime aby cela omacka zhustla. podavame s ryzou alebo cestovinami.
mnozstvo surovin volime podla svojej chuti - nic sa tym nepokazi, ak sa da viac poru alebo pecienok, alebo sa urobi vacsie mnozstvo omacky :-))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

HYDINOVE SOTE S ANANASOM



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie alebo morcacie prsia, sladka smotana, cibula, olej, konzerva sladkeho ananasu krajaneho na kocky, sol, mlete cierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

najskor maso nakrajame na kocky; na oleji spenime cibulku do sklovita, pridame nakrajane masko, osolime, okorenimie a dusime, kym maso nie je makke. pridame ananas z koznervy aj so stavou a este chvilu podusime. nakoniec prilejeme sladku smotanu a nechame prejst varom /v pripade potreby zahustime gustinom/. podavame s hranolkami alebo dusenou ryzou.
mnozstvo surovin zvolime podla poctu osob - pre 4osoby staci do 1kg masa, 1smotana a 1konzerva ananasu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 5.11.2007, 15:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu