končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
OPEKANE PRSIA NA MEDEPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie alebo morcacie prsia, olivovy olej, med, korenie na hydinu, sol POSTUP PRÍPRAVY v miske zmiesame olivovy olej s medom - pomer 1dcl oleja a 2polievkove lyzice medu /malo by to vystacit na 1kg maska/ a do tejto zmesi nalozime jemne vyklepane, osolene a hydinovym korenim ochutene prsia. nechame aspon 12 hodin odstat v chladnicke a potom iba opekame - grilovacia panvica alebo obycajna teflonova a olivovy olej. to je vsetko :-) papame s opekanymi zemiakmi... je to velmi jednoduche, rychle a hlavne je to mnam-mnam :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
PECIENKY S POROM A SAMPIONMI V SMOTANOVEJ OMACKEPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie pecienky, maslo, olej, cerstve sampiony, por, sladka smotana, mlieko, hladka muka, sol, mlete cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY na hlbokej panvici roztopime maslo s olejom /50:50/, pridame na kolieska nakrajany por, o chvilu pokrajane sampiony a vsetko spolu podusime. potom pridame ocistene a nakrajane kuracie pecienky, osolime, okorenime a znova podusime az kym pecienka nie je makka. nakoniec pridame sladku smotanu zmiesanu s hladkou mukou /ak mame malo smotany, dolejem mlieko/ a chvilu povarime aby cela omacka zhustla. podavame s ryzou alebo cestovinami. mnozstvo surovin volime podla svojej chuti - nic sa tym nepokazi, ak sa da viac poru alebo pecienok, alebo sa urobi vacsie mnozstvo omacky :-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
HYDINOVE SOTE S ANANASOMPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie alebo morcacie prsia, sladka smotana, cibula, olej, konzerva sladkeho ananasu krajaneho na kocky, sol, mlete cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY najskor maso nakrajame na kocky; na oleji spenime cibulku do sklovita, pridame nakrajane masko, osolime, okorenimie a dusime, kym maso nie je makke. pridame ananas z koznervy aj so stavou a este chvilu podusime. nakoniec prilejeme sladku smotanu a nechame prejst varom /v pripade potreby zahustime gustinom/. podavame s hranolkami alebo dusenou ryzou. mnozstvo surovin zvolime podla poctu osob - pre 4osoby staci do 1kg masa, 1smotana a 1konzerva ananasu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 5.11.2007, 15:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |