končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
VÝBORNÉ MASKO A LA ČÍNAPOTREBNÉ PRÍSADY ½ kg mäso chudé (hydinové, bravčové) 3 PL oleja 2 vajcia 1 cibuľa ½ ČL štipľavej papriky 1 PL polievkového korenia 2 PL maizeny 1 PL worčestrovej omáčky 2 PL arašidy 1 ČL kari korenia ½ ČL čierne korenie 1 ČL soli POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájajte na pásiky, cibuľu na kolieska, pridajte ostatné suroviny a dobre premiešajte. Nechajte stáť 24 h. v chladničke. Na panvici rozohrejte olej a mäso odkryté duste 5-10 min. Podávajte s ryžou alebo hranolkami ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 6.12.2010, 13:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |