končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
MARTA REZNEPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie alebo morčacie prsia nakrájame na rezne, vegeta, strúhanka, vajíčka, (2 vajcia na 4 rezne ),tuk na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme, okraje narežeme, každý rezeň posypeme vegetou,uložíme ich na seba, necháme aspoň 1 hodinu odležať. Potom rezne obalíme v strúhanke, ktorú trochu popritláčame na mäsko. Vajíčka podľa počtu rezňov rozšľaháme s troškou soli, rezne postupne namáčame vo vajíčkach a vyprážame. Vhodnou prílohou je zemiaková kaša a zeleninová obloha, alebo čerstvý zeleninový šalátik. Môj tip: Môžeme použiť aj bravčové karé.Robila som z knihy Recepty zo života. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 7.2.2010, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Pečeňová salámaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 30 rožkov, 30 vajec, 1,5 kg hydinovej pečienky, (môže byť i iná ), 1 l mlieka, 7 dcl oleja, vegeta, mleté čierne korenie, soľ podľa chuti, 5 strúčkov cesnaku, petržlenová vnať. POSTUP PRÍPRAVY Rožky pokrájame na kocky, vajcia rozšľahať. Pečienku, olej a mlieko rozmixujeme, pridáme rozšľahané vajcia, cesnak, korenie, vegetu. Touto hmotou zaliať pokrájané rožky, premiešať, naplniť do úzkeho tlačenkového vrecka. Na vrchu nechať trocha voľné, lebo hmota zväčšuje objem, zaviazať špagátom a variť 1 hodinu, potom vychladnuté pokrájame. Dobrú chuť, je to výborné.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 13.10.2009, 18:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
HUSACIA PEČIENKAPOTREBNÉ PRÍSADY 30 dg hydinovej pečienky (môže byť i iná ) ,3 vajcia,1 PL vegeta, 15 dg bravčová masť, 1 šľahačková smotana, soľ podľa chuti. POSTUP PRÍPRAVY Všetko okrem smotany rozmixovať na hladkú kašu, pridať smotanu, dobre premiešať. Formu na srnčí chrbát dobre vymastíme tukom alebo masťou, troška vysypeme strúhankou. Do takto pripravenej formy vylejeme pripravenú kašu a dáme piecť do dobre vyhriatej rúry minimálne na 1 hod.Treba vyskúšať špajlou či je to upečené. Je to výborné. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 8.4.2011, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |