
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 35 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
TORTY |
![]() Slané srdce pre troch oslávencovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY toustový chlieb, pomazánky, salámy, zelenina OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (39) posledné: 2.8.2011, 23:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() KAKAOVÉ MESIAČIKYPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250 g práškového cukru *** 4 žĺtka *** 4 bielka (na sneh) *** 250 g masla (Hera) *** 250 g mleté orechy *** 150 g polohrubá múka *** 2 PL kakaa Poleva : 250 g práškového cukru *** a teplej vody podľa potreby POSTUP PRÍPRAVY Zmäknuté maslo dobre vymiešať s cukrom, pridať žĺtka s kakaom a vymiešať. Pridáme múku, sneh a orechy, jemne premiešame. Cesto pečieme na hlbsom plechu vyloženom papierom na pečenie pri teplote 170°C podľa potreby. Upečené cesto necháme vychladnúť, zatial si pripravíme cukrovú polevu z 250 g práškového cukru a teplej vody. Vychladnuté cesto polejem rumom a cukrovou polevou. Keď je poleva mierne stuhnutá, vykrajujeme pohárikom mesiačiky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 2.10.2014, 21:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Hrad - pre moju NatalinkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hrad : piškotový korpus, čokoládová plnka a plnka z černoškine prsia od Adriana S.ID 34442, banány, jahodový džem, K2 domček : piškotový korpus, punčovina,gaštanový krém Martina P.ID48300 jahody,jahodový džem, K2 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (42) posledné: 3.8.2011, 0:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Kabelka k MDDPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškótový korpus, maslovo - pudingová plnka, jahody, banány, džem z čiernych malín,K2 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (28) posledné: 19.7.2010, 17:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Ovocná bublaninaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * 500g polohrubej múky * 450g práškového cukru * 4 vajcia * 1 balíček vanilkového cukru * 1 prášok do pečiva * štipka sódy bikarbóny * 200 ml oleja * 300 ml mlieka * ovocie, aj zavárané POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, mlieko, múku a všetko dobre zmiešame. Nakoniec pridáme prášok do pečiva, sódu bikrbónu a vanilkový cukor. Plech vymastíme a posypeme múkou, cesto naň rovnomerne rozotrieme. Na cesto poukladáme ovocie (čerešne, višne, marhule, broskyne....) a dáme do vyhriatej rúry upiecť na 180°C. Dĺžka pečenia podľa potreby. Ak použijeme kyslejšie ovocie, koláč posypeme práškovým cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 13.8.2011, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() Farfalle s tuniakomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Na 4 porcie: 400 g cestovín farfalle, 450 g tuniaka v konzerve, 1PL olivového oleja, 1 cibuľa, 2 strúčky cesnaku, 60 g masla, 130g šampiónov, 250 ml smotany, šťava z 1 limetu, 1 zväzok petržlen. vňate, 1ČL vegety, štipka mletej papriky, soľ, 1 čilli paprička POSTUP PRÍPRAVY Farfalle uvaríme s 1PL oleja do polomäkka. Nasekanú cibuľu a cesnak orestujeme na masle. Pridáme nakrájané šampióny a všetko spolu podusíme. Prilejeme smotanu a varíme až do zhustnutia omáčky. Pridáme šťavu z limetu. nasekanú vňať, vegetu, papriku a polovicu tuniaka a krátko povaríme. Hotové cestoviny rozdelíme na taniere, polejeme omáčkou, pridáme zvyšného tuniaka, posypeme vňaťou a už len papáme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 15.2.2010, 7:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Cannelloni s paradajkovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250g mletého hovädzieho mäsa, 300g hladkej múky, 3 vajcia, 2PL olivového oleja, 2 strúčky cesnaku, 400g paradajok v konzerve, 50ml mlieka, 40g parmezánu, 100g mozzarely, 1PL masla, 1PL čerstvej bazalky, 1 cibuľa, rozmarín, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Preosejeme múku a uprostred urobíme jamku. Rozklepneme do nej vajcia a vlejeme 1PL oleja. Vypracujeme cesto, zabalíme ho do fólie a necháme odležať 30min. v chladničke. Na zvyšnom oleji osmaží- me posekaný cesnak, pridáme paradajky a rozvaríme. Omáčku zjemníme mliekom a maslom, dochutíme bazalkou, soľou a korením. Mleté mäso osolíme, okoreníme a poriadne ho premiešame s nasekanou cibuľou a nakrájaným rozmarínom. Cesto vyberieme z chladničky a rozvaľkáme na hrúbku asi 1mm a rozkrájame ho na obdĺžniky ( 10 x 8 cm ). Z mäsa vytvarujeme valce asi 8cm dlhé a každý valec zabalíme do cesta. Cannelloni rozložíme do vymasteného pekáča a zalejeme pripravenou omáčkou, posypeme syrom a vložíme do rúry vyhriatej na 90st. na 40minút. Podávame teplé. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 11.2.2010, 23:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Slivkovo - tvarohový koláč Petra MarcinaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1lístkové cesto, 150g ovsenných vločiek, 150g mletých vlašských orechov, 500g tvarohu, 2 škoricové cukry, 2 vanilkové cukry, slivkový lekvár, slivky Posýpka : maslo, 150g hladkej múky, 150g práškového cukru POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto natiahneme na plech, potrieme slivkovým lekvárom a posypeme ovsennými vločkami. Do tvarohu pridáme vanilkový cukor, premiešame a takto pripravenú masu vylejeme na ovsenné vločky. Následne na plech poukladáme vykôstkované a na polky pokrájané slivky, posypeme ich mletými vlašskými orechmi, škoricovým cukrom a na koniec z masla, múky a cukru urobenou posýpkou. Ovocný koláč pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200st., po 5 minutách zmiernime teplotu na 180stupňov. Pečieme asi 30min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 15.2.2010, 7:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() PRSIA - moje prvé pre syna k 29 narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus a podľa Miriam ID 18717 250g polohrubej múky, 240g praškového cukru, 1 PRDOPEČ, 4 vajíčka, 150ml oleja, 100ml horúcej vody, kakao PLNKA: 2 smotany na šľahanie, 2 várové čokolády, 1ks stužovač šľahačky, banány, jahody, džem z čierných malín,poťah K2 POSTUP PRÍPRAVY Vajíčka si rozdelíme na bielka a žĺtka. Bielka si vyšľaháme s polovicou práškového cukru na tuhý sneh. Hneď nato vyšľaháme žĺtká s druhou polovicou práškového cukru. Ked sú žĺtky dobre vyšľahané pridáme olej, horúcu vodu, múku zmiešanú s PRDOPEČOM, a nakoniec vmiešame varechou tuhý sneh. Cesto si rozdelíme do dvoch misiek a do jednej misky pridáme kakao a premiešame. Postupne po lyžiciach dávame striedavo raz bielu, raz hnedú PL cesta.Nemiešame.Pečieme vo vyhriatej rúre pri 170st. asi 50 - 60min.Piekla som vo forme v tvare srdca a v dvoch kompótových miskách, ktoré som dobre vymastila a vysypala strúhankou.Cesto v miskách sa pieklo asi 30 minút.Treba vyskúšať špajlou. PLNKA : deň vopred si zohrejeme šľahačky s várovými čokoládami a po vycladnutí odložíme do chladničky. Na druhý deň pridáme stužovač šľahačky a dobre vyšľaháme a môžeme plniť. Týmto Mirke ďakujem za postup. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (11) posledné: 15.2.2010, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Bielkový srnčí chrbátPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 6 bielkov, 130 g práškového cukru, 100 g polohrubej múky, 1/2 balíčka kypriaceho prášku, 2 PL rumu, 2 PL oleja, 50 g hrozienok, 50 g vlašských orechov, 50 g čokolády POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov ušlaháme tuhý sneh, pridáme cukor, rum, potom postupne olej a múku. Orechy a čokoládu nadrobno posekáme a zľahka zapracujeme do cesta. Formu na srnčí chrbát natrieme maslom a posypeme múkou. Vylejeme do nej cesto, zarovnáme ho a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri strednej teplote asi 25 - 30 minút, (vyskúšať špajlou). Hotový koláč vyberieme, prikryjeme suchou utierkou a asi po 10 minutách vyklopíme. Vychladnutý ho pokrájame na rovnaké rezy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 35 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |