. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > VIANOČNÉ CUKROVINKY

Martina K. (Martina46) ID 31472
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2008
Naposledy: 18.8.2023 7:41
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 51
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 29
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

VIANOČNÉ CUKROVINKY

nepečené kokosové guľky



POTREBNÉ PRÍSADY

2 sáčky strúhaného kokosu, 3 lyžice mletých mandlí (nemusia byť), maslo 250g, 3 PL medu.

POSTUP PRÍPRAVY

Maslo som rozpustila v kastróli, po vychladnutí na prijateľnú teplotu som primiešala med, zmiešala s kokosom a mandlami a vytvarovala guľky.
V prípade, že sa masa pri tvarovaní guliek rozpadáva, treba pridať trochu masla.
Nechala som guľky stuhnúť v chladničke.
Pred jedením nechať chvíľu pri izbovej teplote zmäknúť, lepšie sa jedia :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 2.1.2014, 7:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

medovníky z celozrnnej ražnej múky



POTREBNÉ PRÍSADY

860g celozrnnej ražnej múky, 180g trstinového cukru, 1 vanilkový cukor, 250g masla, 4 celé vajcia, 6 polievkových lyžíc medu, 1 balíček korenia do perníka, 1 lyžicu jedlej sódy, 1 lyžicu nastrúhanej citrónovej kôry (ja davam 5 kvapiek citrónovej silice)

POSTUP PRÍPRAVY

Muku, cukor, korenie, sodu a citr. koru zmiesame a pridame ostatne ingrediencie, dobre vypracujeme a nechame aspon na 24 hodin odlezat.
piekla som ta 7-10 minut (tie tmavsie mi viac chutia) 1-2 minuty naplno a potom na slabsie - mam plynovu ruru.

Original recept obsahoval viac cukru, no nemam rada presladene - a hlavne bola chyba v niektorej pojivej sucasti, konkretne bolo uvedenych ubohych 60g tuku. teda ja som dospela postupnym pridavanim az k 250g masla.

nabuduce vyskusam dat menej tuku, menej cukru a pridam med, co to spravi,
ak sa osvedci, upravim recept :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu