končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Výborná zapečená pohánkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 šálka pohánky (krúpy alebo lámanka, svetlozelená alebo svetlohnedá, nie tmavohnedá, tá je na klíčenie) 2 šálky vody, štipka morskej soli 5 veľkých zemiakov, môže byť nahrubo, ide to rýchlejšie, 2 mrkvy, tiež nahrubo Ku zemiakom a mrkve pridáme uvarenú pohánku, opraženú cibuľu a 3 vajcia. POSTUP PRÍPRAVY Tu je môj recept na zapečenú pohánku na spôsob harule: 1 šálka pohánky (krúpy alebo lámanka, svetlozelená alebo svetlohnedá, nie tmavohnedá, tá je na klíčenie) 2 šálky vody, štipka morskej soli Vodu dáme zovrieť, vsypeme pohánku, varíme na najslabšom plameni cca 10 minút, pokiaľ pohánka vodu nevsiakne. Necháme pod pokrievkou vychladnúť. Na troche oleja opražíme 1 cibuľu s trochou rasce do svetlohneda. Tiež necháme vychladnúť. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 21.6.2012, 19:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |