končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Špenátový quiche s celozrnným korpusomPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus:1a 1/3 šálky ražnej hladkej múky, 1/4čl soli, 1/3 šálky masla, 4-5PL studenej vody Plnka: 1 cibuľa/pór, 4 strúčiky cesnaku, 400g mrazených špenátových listov, soľ, olivový olej, 3 vajíčka, mozzarella POSTUP PRÍPRAVY Múku zmiešame so soľou a s maslom. Postupne pridávame vodu, pokiaľ nezískame hladkú guľu cesta. Dáme odpočinúť do mrazničky kým sa spraví plnka. Na oleji orestujeme cibuľku a na plátky pokrájaný cesnak. Pridáme špenát, mierne osolíme a chvíľu podusíme. Necháme trochu vychladnúť. Zatiaľ si vyváľame cesto na veľkosť o trošku vačšiu ako je forma, na vyšie okraje. Cesto popicháme a dáme do vyhriatej rúry na 180C na 10minút predpiecť. V mise si rozmiešame 3 vajíčka, pridáme špenát. Na predpečený korpus navrstvíme polovicu plnky, navrch pokladieme plátkami mozzarely. Prikryjeme zvyškom špenátu a dáme na 180C dopiecť na 20minút. Namiesto mozzarely sa dá použiť akýkoľvek syr, napríklad feta. Vtedy však netreba špenát vôbec soliť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 13.5.2012, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |