končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POLIEVKY |
Recept na tirolskú polievkuPOTREBNÉ PRÍSADY 20 g masla 2 mrkvy nakrájané na tenké paličky 2 nožičky stonkového zeleru nakrájané na malé kúsky 100 g jačmenných krúp 200-300 g údeného mäsa vcelku, my máme radi údené morčacie mäso, môže byť aj moravské 3 bobkové listy POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som odkukala z programu „S Italem v kuchyni“, ktorý dávajú na Prime. Trochu som si ho upravila podľa chutí mojich milých domácich a tak sa polievočka stala u nás jednou z najobľúbenejších. Hoci do nej dávam údené mäso, myslím si, že raz za čas to nie je problém. Pokiaľ to „raz za čas“ nie je raz za týždeň. Tu je recept: 20 g masla 2 mrkvy nakrájané na tenké paličky 2 nožičky stonkového zeleru nakrájané na malé kúsky Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 25.6.2012, 17:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |