Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 l mäsového bujónu; 100 g brokolice; 1 vajce; soľ; 30 g strúhanky; 1 lyžica hrubej múky; muškátový oriešok; mleté čierne korenie; 2 lyžice vína
POSTUP PRÍPRAVY
Brokolicu rozoberieme na ružičky, umyjeme, stopky pokrájame na kúsky a všetko dáme do mierne osolenej vody. Varíme 5 minút a potom scedíme a necháme odkvapkať. Trochu vychladnutú brokolicu rozmixujeme, pridáme rozmiešané vajce, jemnú stúhanku, múku, štipku soli a muškátového orieška a zmes dohladka vymiešame. Lyžičkou vkladáme do vriacej vody (môžeme použiť vývar z brokolice) knedličky a chvíľu ich povaríme. Na taniere rozdelíme mäsový bujón a do každej porcie pridáme knedličky. Namiesto bujónu možno použiť instantnú polievku bez závarky (šampiňónovú, rajčinovú...)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |