končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
NÁTIERKY |
FANTASTICKÁ SYROVÁ POMAZÁNKAPOTREBNÉ PRÍSADY Tvrdy syr v celku (Eidam) údený 150g aj neúdený 150g, diétna-mäkká saláma 100g, zavárana kápia od oka (ako kto ľúbi) , 1PL horčice, 2PL worčester, necelý 2 decovy pohár majonézy, soľ, ml. čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Tento famozny receptik mam od nasej mamulky, ked ho spravim doma, len sa tak po nej zaprasi, taka je dobra ta pomazanocka, ze sa da jest aj samotna:-) Takze do misy si nadrobno nastruhame udeny aj neudeny tvrdy syr, pridame nadrobno pokrajanu salamku aj nadrobno kapiu, jednu lyzicu plnotucnej horcice, dve lyzice worcestovej omacky a necely pohar majonezy. Vsetko spolu premiesame a dobre spracujeme, nakoniec dochutime mletym ciernym korenim a opatrne! dosolime, lebo syr aj worcester je uz dost slany... a prajeme skvely zazitok. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 219 návštěvníkov) KOMENTÁRE (51) posledné: 29.12.2018, 20:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Marocká baklažánová pomazánkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 velky baklazan, 1 strednu cibulu, 2 stredne paradajky, 1-2 struciky cesnaku, olej, sol, cierne mlete korenie, pripadne majonezu pre dalsiu variantu, pre toho kto sa neboji kalorii:-) POSTUP PRÍPRAVY Najemno pokrajanu cibulku spenime na oleji, pridame osupany a na male kusky pokrajany baklazan a dusime kym baklazan nezmakne a nestmavne. Pripadne mozme dat este trosku oleja alebo podliat troskou vody a casto miesat. Medzitym si sparime paradajky v horucej vode, osupeme a nakrajame na male kocky. Pridame k baklazanu a spolu este dusime, miesame, kym sa vsetka stava neodpari, ku koncu pridame pretlaceny cesnak a dochutime solou a korenim. Rozpucime vidlickou alebo vareskou-tlacitkom na zemiaky. Podavame teple alebo studene na hriankach. Dalsia varianta: do vychladenej pomazanky pridame majonezu a zamiesame. Je to sice nezdravsie ale vynikajuce. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.4.2007, 21:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |