končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
CHUŤOVKY |
Výborné zemiakové pagáčePOTREBNÉ PRÍSADY CESTO - 150 g polohrubej múky, 350 - 370 g hladkej múky, 350 ml mlieka, 100 ml oleja, 2 žĺtka, 1 kávová lyžička soli, 1 kávová lyžička cukru, 1 kávová lyźička sušeného cesnaku / alebo 1 malý strúčik pretlačeného/ a pol kocky čerstvého droždia ĎALEJ - 350 - 400 g zemiakov uvarených v šupke, 100 - 130 g masla, soľ NA POTRETIE 1 vajce a soľ POSTUP PRÍPRAVY Recept som dostala mailom od kamarátky. Zaujal ma, lebo je pomerne jednoduchý na spracovanie aj na suroviny, vyskúšala, snažila som sa nafotiť aj postup,ktorý je rozpísaný nižšie pri obrázkoch. Pagáče sú naozaj chuťovo výborné, mäkké aj na druhý deň a ja ich naozaj odporúčam vyskúšať aj keď viem, že tá hlavná foto nie je až tak extra lákavá., sú trochu ako keby od múky, tieto som nepotierala nićím, ale na chuti im to neubralo. Dúfam, že budú chutiť aj vám, aj keď ako sa vraví sto ľudí sto chutí.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 63 návštěvníkov) KOMENTÁRE (39) posledné: 19.4.2014, 12:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |