končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
CHUŤOVKY |
Škvarkové pagáčePOTREBNÉ PRÍSADY 1kg polohrubej múky... 0,3-0,4kg pomletých škvarkov... 1 PL soli... a 5 dcl vody...40g čerstvého alebo balíček sušeného droždia (Nie je to presne vážené, ja to robím už "od oka"= přiměřene :-O) Sorry, že som nefotila aj postup, malá mi to nedovolila. POSTUP PRÍPRAVY Prísady spolu dobre premiešame, vypracujeme mäkké a vláčne cesto (podľa potreby pridáme múku alebo vodu). Necháme pol hodiny nakysnúť - ja nemám "misku kysku",aj bez to ide.:-) Aby bolo pekné lístkové, terba ho párkrát prekladať, dávam medzi jednotlivé vrstvy múku. Potom na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku 1-1,5cm a vykrajujeme pagáčiky. Necháme ďalej na plechu kysnúť, potrieme žĺtkom zriedeným s vodou a posypeme sezamom. Pečieme pri 190-200 st.C cca. 30-40minút (nestopujem, treba to sledovať). Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 9.3.2013, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |