. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

saska z. (saskazimova) ID 229310
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.1.2012
Naposledy: 15.1.2019 8:29
Aktualizácia: 14.1.2012 22:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 27
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

CHUŤOVKY

Salámka v cestíčku



POTREBNÉ PRÍSADY

jemná saláma (veľkosťou a chuťou sa na to hodí Kuriatko saláma, majú ju v Bille, ale môžete použiť akúkoľvek salámu alebo šunku, len ju musíte mať v kuse, lebo treba mať hrušie plátky) + vajíčko + soľ + mleté čierne korenie + petržlenová vňať + mlieko + múka + kypriaci prášok + olej

POSTUP PRÍPRAVY

Úplne mňamky raňajkové jedlo, hoďte na to trochu kečupu alebo kyslej smotany a aj detičky si oblížu prsty. Príprava zaberie tak 5 minút a výsledok stojí za to.

POSTUP:

-salámku nakrájame na hrubšie plátky
-v miske rozšľaháme vidličkou celé vajíčko, osolíme, okoreníme, vsypeme vňaťku, prášok do pečiva a mlieko
-vmiešame múku, aby vzniklo husté, ale ešte tečúce cestíčko
-rozpálime olej

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 5.3.2012, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Plnené šampiňóny



POTREBNÉ PRÍSADY

šampiňóny + niva + eidam + drvený losos + špenátové listy + pór + bazalka + sušený cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je tiež jedno z našich obľúbených raňajkových jedál cez víkend, kedy máme na varenie viac času, prípadne ho robíme ako rýchle a chutné predjedlo pre naše návštevy. Výhoda je, že s obmenami surovín (čo vám chladnička či komora dá :)) máte stále niečo nové. Príprava je jednoduchá a hlavne mimoriadne rýchla - za 15 minút je to už aj vonku na tanieroch.\r\n\r\nPostup:\r\n\r\n- šampiňónom odtrhneme nožičky a vnútro veľmi opatrne (aby nám nepraskla hlavička) vydlabeme čajovou lyžičkou\r\n- vnútro šampiňónu, ktoré vydlabeme beď zahodíme, alebo si na niečo odložíme (ja dávam do polievky), alebo časť použijeme do plnky, t.j. dáme do misky\r\n- do misky nalámeme kúsočky nivy, nasekáme špenátove listy, vmiešame lososa aj s tou olejovou šťavičkou a nadrobučko pokrájanú bielu aj zelenú časť z pórku a posypeme bazalkou a sušeným cesnakom\r\n- naplníme tým napevno šampiňóny a posypeme vrch strúhaným eidamom\r\n- nesolíme! syry aj losos sú dostatočne slané\r\n- dáme na plech alebo do zapekacej misky (ja vystielam alobalom, lebo šampiňóny pri pečení pustia vodu, tak nech mi to neušpiní plech a nepripečie sa to zbytočne k nemu) a pečieme na 200 stupňoch 10 minút\r\n- podávame s bagetkou, hranolkami alebo inak upravenými zemiačkami, príp. my to jedávame aj len tak, bez prílohy

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Paradajkovo mozarellové bagetky



POTREBNÉ PRÍSADY

paradajky + bageta + francúzska alebo dijónska horčica + mozarella + oregáno + bazalka + soľ + biele korenie + olivový olej cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

Toto sú veľmi rýchle a chutné nedeľné raňajky, ktoré ja zvyknem robiť aj ako rýchle predjedlo pre návštevy.

Postup:

- bagetu nakrájajte asi na 2 cm hrubé plátky
- v miske si zarobte olivový olej, roztlačený cesnak, trochu horčice a zmesou potrite bagety
- na to dajte plátok asi 1 cm hrubý paradajky a na to rovnako hrubý plátok mozarelly
- posypte oreganom a bazalkou, posoľte a pokoreňte

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 12.2.2012, 23:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu