. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ZAVÁRANINY

Alena L. (76alenka) ID 45259
.
mimibazar.sk/76alenka
Oblasť: RAKÚSKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.5.2008
Naposledy: 12.12.2021 19:19
Aktualizácia: 11.2.2014 17:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 19
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

ZAVÁRANINY

Rychly domaci kecup.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Na 250-300 g 500 g Paradajok (na drobno posekane) 20 g Cibule (na drobno pokrajane) 100 g cerstveho ananasu (moze byt nie moc sladky kompot)-na drobno pokrajane) 30 g cukru 100 g paradaj.pretlaku 1 mala.lyzka bieleho vinneho octu (alebo jablcny) 1 vel.pol.lyzky kukur.oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Cibulu a olej sprutka oprazit-max.1 munutu ,paradajky a ananas s cukrom pridat ,a nechat varit.
Paradajkovy pretlak a ocot primiesat a este nechat dovarit tak cca 5 minut.
Kecup prepasirovat,a ihned zaplnit flase.

(ja ho davam ako darcek pri nejakej prilezitosti:)) Zatial nikto nevratil:))))))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Rebarborova marmelada



POTREBNÉ PRÍSADY

Rebarbora 500g Zelirovaci prasok 1 balenie (2:1) Hroznovy cukor 250g (skusala som dat i vanilku,je chutna aj s nou):)

POSTUP PRÍPRAVY

Rebarboru si osupame ,a nakrajame na male casti.
Ponorn.mixerom rozdrtime a zasypeme zelirovacim praskom a cukrom./zamiesame
Nechame odstat tak 15 minut.
Dame varit a vo vare varime tak 5 minut-zamiesame.
Ked sa nam zacne robit pena-penu vzdy odoberieme.
este taku teplu masu davame do cistych flias a hned uzavrieme.Postavime na viecka a nechame 5minut opakom stat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 12.5.2011, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Ribezlovy dzemik



POTREBNÉ PRÍSADY

Ribezle -1 l
Zelirovaci cukor - 0,5 kg
Kys.Citronova - pol sacku

POSTUP PRÍPRAVY

Ribezle dame do hrnca,odstopkovane umyte,
pridame pol kg zelirovacieho cukru,a pol sacku kys.citronovej.
Rozmixujeme a dame varit na 10 minut.

Lejeme do priprav.umyt.flasiek.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 14.8.2009, 20:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu