. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Alena L. (76alenka) ID 45259
.
mimibazar.sk/76alenka
Oblasť: RAKÚSKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.5.2008
Naposledy: 12.12.2021 19:19
Aktualizácia: 11.2.2014 17:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 19
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 14 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

ZAVÁRANINY

Rychly domaci kecup.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Na 250-300 g 500 g Paradajok (na drobno posekane) 20 g Cibule (na drobno pokrajane) 100 g cerstveho ananasu (moze byt nie moc sladky kompot)-na drobno pokrajane) 30 g cukru 100 g paradaj.pretlaku 1 mala.lyzka bieleho vinneho octu (alebo jablcny) 1 vel.pol.lyzky kukur.oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Cibulu a olej sprutka oprazit-max.1 munutu ,paradajky a ananas s cukrom pridat ,a nechat varit.
Paradajkovy pretlak a ocot primiesat a este nechat dovarit tak cca 5 minut.
Kecup prepasirovat,a ihned zaplnit flase.

(ja ho davam ako darcek pri nejakej prilezitosti:)) Zatial nikto nevratil:))))))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Rychla jahodova rolada


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

6-8 bielkov 13dag cukru (praskovy) 10dag muky (hladka,alebo polohruba) jahodova marmelada (alebo ina)

POSTUP PRÍPRAVY

zo 6-8 bielkov vyslahame penu (pridajte troska sol)Do peny zaslahavame cukor,a postupne zltky.
Nakoniec zamiesame muku.
dame na plech a pecieme pri 175 st. 20 minut.
Vyberieme upeceny ,a prelozime na vlhku utierku a zabalime do rolady.cca 10 minut,
nakoniec natrieme marmeladou a zakrutime spät -popraskujeme cukrom.
(ja som skusala vseliake plnky -ale zaklad je proste najlahsi a najlepsie na spracovanie):)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.10.2011, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Detske Natierky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1:Jablcno mrkvova natierka /od 7m 2:hraskova natierka /od 7m 3:natierka z hovädzieho mäska a rajcinou /od 8m 4:zltkova natierka /od 7m 5:kuracia natierka s kukuricou /od 7m xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ako zaklad pouzivam avokado alebo maslo,troska syra-taveneho,alebo tvrdeho ochucujem zas bud solou a mlet.kminom

POSTUP PRÍPRAVY

1:Jablcko a jednu mrkvu,avokado
Nastruhame jablcko a aj mrkvu na najtensie nitky,roztlacime s avokadom (len vnutro)(ja pridavam aj fenikel
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
2:Malu hrst cerstveho hrasku ,maslo,sol a kmin
Hrasok osolime a rozdrtime alebo rozmixujeme,pridame do malej kocky masla a prichutime kminom
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
3:Mlete hov.mäsko,malu rajcinku a maslo,sol a kmin
Hov.mäsko udusime na oleji posolime ,pridame nakrajanu osupanu rajcinku a dodusime,zmiesame s avokadom,pridame nakoniec kmin.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 13.7.2012, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Detske polievocky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1:Brokolicovo karfiolova polievka /od 7 mesiaca 2:Mrkvova kremova polievka /od 8 mesiaca 3:Kminovo kalerabova-feniklova polievka /od 7 mesiaca 4:Hraskova polievka so zemiakom /od 7 mesiaca 5:Polievka zo zelenej fazulky na kyslo a zemiak /od 1 roku 6:Cuketova polievka /od 7 mesiaca xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx K polievockam pridavam zltko zatrepane v polievocke,alebo cestovinku,samotnu,kus kus, Ochucovanie,sol,kmin (kludne na dochutenie mozte)Ja pridavam aj domacu vegetu bez glutamanu Namiesto zaprazok ,kludne pouzite aj zatrepanu muku vo vode do roka len z ryze ,psena a kukurice,zemiakov,od roku aj ostatne,alebo ovsene vlocky

POSTUP PRÍPRAVY

1:Potrebujeme :Brokolicku par hlavok a par kucierok karfiolu,dojcenska voda,kmin,sol,muka z kukurice alebo psena a olej.
Na oleji spenime muku,pridame Brokolicu a karfiol,podlejeme vodou a nechame povarit 25minut,zmixujeme ponor.mixerom a dochutime troskou kminu a sol.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
2:dve väcsie mrkve ,kyslu smotanu vodu,ol.olej ,sol a kmin
Mrkvu si nastruhame na struhadle a na oleji prudko smahneme-zalejeme vodou,cca 2dcl ,povarime.Neskor zalejeme kyslou smotanou (3 pol.lyzice),ponor.mixerom rozmiesame.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
3:Maly kalerab,fenikel-pol hlavky,mlety kmin,vodu ,sol,Muka z kukurice alebo psena,olej
Na oleji osmahneme troska muky a na male kocky nakrajany kalerab a fenikel.Orestujeme a zalejeme vodou.Nechame uvarit .Nakoniec pridame sol a kmin.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 18.9.2011, 8:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Pasta Asciutta- Bolonske Spagety /Od 1 roku


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cestovinky,(mozu byt aj bezvajecne,celozrnne....)(vs.druhy)(100g) Hovädzie mlete mäsko cca.150g paradajky(jedna väcsia alebo dve malinke) Paradaj.pretlak Majoranka,sol,kmin drveny, cibulka-nemusi byt ol.olej,maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji si orestujeme a podusime mäsko,(nech pusti riadne stavu),(mozeme aj na cibulke)
Nakrajame si paradajky,na kocky a do duseneho mäska pridame spolu s lyz.paradaj.pretlaku.
Zalejeme vodou a nechame dusit cca 20min.Nakoniec pridame majoranku a stipku soli a kminu.
Zatial si uvarime cestovinky a zlejeme.(pridame este do tepl.lyzicku masla)
Neskor zmiesame.

Moj Typ:
(ja pridavam sem tam aj brokolicku uvarenu popucenu alebo rozmix.kukuricky)

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Rebarborova marmelada



POTREBNÉ PRÍSADY

Rebarbora 500g Zelirovaci prasok 1 balenie (2:1) Hroznovy cukor 250g (skusala som dat i vanilku,je chutna aj s nou):)

POSTUP PRÍPRAVY

Rebarboru si osupame ,a nakrajame na male casti.
Ponorn.mixerom rozdrtime a zasypeme zelirovacim praskom a cukrom./zamiesame
Nechame odstat tak 15 minut.
Dame varit a vo vare varime tak 5 minut-zamiesame.
Ked sa nam zacne robit pena-penu vzdy odoberieme.
este taku teplu masu davame do cistych flias a hned uzavrieme.Postavime na viecka a nechame 5minut opakom stat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 12.5.2011, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Pecena spargla s marinadou z balzamika.



POTREBNÉ PRÍSADY

zelena spargla 800g kokteilove paradajky 200g olivovy olej dve lyzky Marinada: 1 cervenu cibulku, 1 viazanicku petrzlenu 4 poliev.lyzky citronovej stavy a 2 poliev. lyzicky oliv.oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Zo spargle si odrezeme suche casti,a ocistime od supky,kratko povarime v slanej vode.
Uvarene nechame vysusit a nakrajame na polovice.
Paradajky si kratko 1 min.v horucej vode sparime-a odsupeme od supky.

Sparglu na horucom oleji opecieme -rychle otacame ,potom troska osolime a odlozime z horucej platne bokom.Vlozime do vypeku aj spolu so sparglou paradajky a kratko na panvici zmiesame.
nakoniec vlozime do misky a zmiesame s marinadou.


Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 12.5.2011, 20:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Tagliatelle so zeleninou a pestom z cesnaku medvedieho.



POTREBNÉ PRÍSADY

300g Tagliatelle rezancov 150g zemiakov 300g zelenej fazulky 600g paradajok 1polie.lyzicka olivoveho alebo slnec.oleja 1polie.lyzicka masla Pesto z cesnaku medvedieho: 40g cerstveho cesnaku medvedieho 60g cerstveho parmazanu 30g piniov.orieskov 5 poliev.lyziek olivoveho oleja sol,cierne korenie,parmazan

POSTUP PRÍPRAVY

Priprava Pesta:\r\nUmyjeme a osusime cesnak medvedi ,nakrajame na pasy-(ja striham)\r\nDo nadobky si dame vs.ingrediencie a ponor.mixerom rozmixujeme-dosolime a dokorenime.\r\n\r\nzemiaky si osupeme a umyjeme-nakrajame na drobne kocky nakrajame.\r\nfazulky omyjeme a nakrajame na cca 3-4cm pasiky\r\nparadajky osupeme ,zalejeme ich na 10 sek.vriacou vodou a potom "zlakneme"pod studenou vodou.\r\nnastvrtinkujeme ich a este na drobne kocky dokrajame.\r\nzemiaky a fazulku uvarime v slanej vode -v ceditku.povarime a vyberieme.Pod stuenou vodou "zlakneme"\r\na vysusime.\r\nVo vode kde sa varila zeleninka,povarime tagliatelle.To potom scedime a dame do misky.\r\nV panvici si olej a maslo zohrejeme a paradajky v tom narychlo povarit nechame.\r\nOstatne vmiesame do tagliatelle a nakoniec z panvice paradajky a maslo s olejom zalejeme.\r\nDochutime solou ,korenim a premiesame.\r\nNachystame na taniere,a na vrch podavame s pestom.\r\nmozte zasypat nastru.parmazanom

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 4.5.2011, 8:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Kremova polievka z cesnaku medvedieho


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

300g Cesnaku medvedieho 1 malu cibulku 2 hlavicky cesnaku (ja nedavam) 2 lyzky kavove -masla 500 ml vyvaru (zeleninovy,hovädzi) 125 ml slahacky na slahanie sol,korenie (slaninka)

POSTUP PRÍPRAVY

Cesnak medvedi si oplahneme pod tecucou vodou,odkvapkame a este raz "zlakneme"pod studenou tecucou vodou,odkvapkame v utierke.Potom na drobnucko nakrajame-ja striham,na tenucke pasiky.
Nakrajame na drobno cibulku a cesnak.
Roztopime maslo v hrnci a pridame nakrajane cibulku a cesnak,cesnak medvedi.
Zalejeme hned vyvarom a privedieme do varu ,povarime 5 minut.
Pridame slahacku a ponornym mixerom rozmixujeme.
Dosolime podla chuti,dokorenime.
Na koniec este opecieme slaninku a pridame na vrch.
Jeme s pecivom alebo bez.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 6.5.2011, 8:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Decka svieckova-aj /bez mäska/



POTREBNÉ PRÍSADY

2 mrkve,1 mensi zeler alebo stvrtka z velkeho. Mlieko-(alebo decky sunar..ine susene mliecko),troska muky-na zahustenie-nemusi byt troska oliv.oleja,voda, hovädzie mäsko(bud posekane,alebo pyre) 1-2 Zemiacky

POSTUP PRÍPRAVY

Mrkvu a zeler nastruhame na jemno a oprazime na olivovom oleji-(cca 7 minut),
zalejeme vodou ,(len trocha tak aby bolo vsetko zaliate len do pol)-varime 5-7 minut
(mozme trolil.sol)-nemusi byt,zarobime vodu s deck.mliekom (alebo krav.mliekom a mukou),pridame,a povarime,este tak 5 minut-rozmixijeme
Zemiacky uvarime a potom osmahneme na olejceku(ja pouzivam masielko) narychlo a pridame mäsko(-kto chce)
Spolu so svieckovou zalejeme;0)Dobru chut....
Moja Xandi to ma rada len zemiackove....(minule som tam vsak pridala hov.pyre..a spapala;0))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 14 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu