
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 14 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
![]() Rychly domaci kecup.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Na 250-300 g 500 g Paradajok (na drobno posekane) 20 g Cibule (na drobno pokrajane) 100 g cerstveho ananasu (moze byt nie moc sladky kompot)-na drobno pokrajane) 30 g cukru 100 g paradaj.pretlaku 1 mala.lyzka bieleho vinneho octu (alebo jablcny) 1 vel.pol.lyzky kukur.oleja POSTUP PRÍPRAVY Cibulu a olej sprutka oprazit-max.1 munutu ,paradajky a ananas s cukrom pridat ,a nechat varit. Paradajkovy pretlak a ocot primiesat a este nechat dovarit tak cca 5 minut. Kecup prepasirovat,a ihned zaplnit flase. (ja ho davam ako darcek pri nejakej prilezitosti:)) Zatial nikto nevratil:)))))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Rychla jahodova roladaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 6-8 bielkov 13dag cukru (praskovy) 10dag muky (hladka,alebo polohruba) jahodova marmelada (alebo ina) POSTUP PRÍPRAVY zo 6-8 bielkov vyslahame penu (pridajte troska sol)Do peny zaslahavame cukor,a postupne zltky. Nakoniec zamiesame muku. dame na plech a pecieme pri 175 st. 20 minut. Vyberieme upeceny ,a prelozime na vlhku utierku a zabalime do rolady.cca 10 minut, nakoniec natrieme marmeladou a zakrutime spät -popraskujeme cukrom. (ja som skusala vseliake plnky -ale zaklad je proste najlahsi a najlepsie na spracovanie):) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 5.10.2011, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Detske NatierkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1:Jablcno mrkvova natierka /od 7m 2:hraskova natierka /od 7m 3:natierka z hovädzieho mäska a rajcinou /od 8m 4:zltkova natierka /od 7m 5:kuracia natierka s kukuricou /od 7m xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ako zaklad pouzivam avokado alebo maslo,troska syra-taveneho,alebo tvrdeho ochucujem zas bud solou a mlet.kminom POSTUP PRÍPRAVY 1:Jablcko a jednu mrkvu,avokado Nastruhame jablcko a aj mrkvu na najtensie nitky,roztlacime s avokadom (len vnutro)(ja pridavam aj fenikel xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2:Malu hrst cerstveho hrasku ,maslo,sol a kmin Hrasok osolime a rozdrtime alebo rozmixujeme,pridame do malej kocky masla a prichutime kminom xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 3:Mlete hov.mäsko,malu rajcinku a maslo,sol a kmin Hov.mäsko udusime na oleji posolime ,pridame nakrajanu osupanu rajcinku a dodusime,zmiesame s avokadom,pridame nakoniec kmin. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 13.7.2012, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Detske polievockyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1:Brokolicovo karfiolova polievka /od 7 mesiaca 2:Mrkvova kremova polievka /od 8 mesiaca 3:Kminovo kalerabova-feniklova polievka /od 7 mesiaca 4:Hraskova polievka so zemiakom /od 7 mesiaca 5:Polievka zo zelenej fazulky na kyslo a zemiak /od 1 roku 6:Cuketova polievka /od 7 mesiaca xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx K polievockam pridavam zltko zatrepane v polievocke,alebo cestovinku,samotnu,kus kus, Ochucovanie,sol,kmin (kludne na dochutenie mozte)Ja pridavam aj domacu vegetu bez glutamanu Namiesto zaprazok ,kludne pouzite aj zatrepanu muku vo vode do roka len z ryze ,psena a kukurice,zemiakov,od roku aj ostatne,alebo ovsene vlocky POSTUP PRÍPRAVY 1:Potrebujeme :Brokolicku par hlavok a par kucierok karfiolu,dojcenska voda,kmin,sol,muka z kukurice alebo psena a olej. Na oleji spenime muku,pridame Brokolicu a karfiol,podlejeme vodou a nechame povarit 25minut,zmixujeme ponor.mixerom a dochutime troskou kminu a sol. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2:dve väcsie mrkve ,kyslu smotanu vodu,ol.olej ,sol a kmin Mrkvu si nastruhame na struhadle a na oleji prudko smahneme-zalejeme vodou,cca 2dcl ,povarime.Neskor zalejeme kyslou smotanou (3 pol.lyzice),ponor.mixerom rozmiesame. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 3:Maly kalerab,fenikel-pol hlavky,mlety kmin,vodu ,sol,Muka z kukurice alebo psena,olej Na oleji osmahneme troska muky a na male kocky nakrajany kalerab a fenikel.Orestujeme a zalejeme vodou.Nechame uvarit .Nakoniec pridame sol a kmin. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 18.9.2011, 8:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Pasta Asciutta- Bolonske Spagety /Od 1 rokuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cestovinky,(mozu byt aj bezvajecne,celozrnne....)(vs.druhy)(100g) Hovädzie mlete mäsko cca.150g paradajky(jedna väcsia alebo dve malinke) Paradaj.pretlak Majoranka,sol,kmin drveny, cibulka-nemusi byt ol.olej,maslo POSTUP PRÍPRAVY Na oleji si orestujeme a podusime mäsko,(nech pusti riadne stavu),(mozeme aj na cibulke) Nakrajame si paradajky,na kocky a do duseneho mäska pridame spolu s lyz.paradaj.pretlaku. Zalejeme vodou a nechame dusit cca 20min.Nakoniec pridame majoranku a stipku soli a kminu. Zatial si uvarime cestovinky a zlejeme.(pridame este do tepl.lyzicku masla) Neskor zmiesame. Moj Typ: (ja pridavam sem tam aj brokolicku uvarenu popucenu alebo rozmix.kukuricky) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
![]() Rebarborova marmeladaPOTREBNÉ PRÍSADY Rebarbora 500g Zelirovaci prasok 1 balenie (2:1) Hroznovy cukor 250g (skusala som dat i vanilku,je chutna aj s nou):) POSTUP PRÍPRAVY Rebarboru si osupame ,a nakrajame na male casti. Ponorn.mixerom rozdrtime a zasypeme zelirovacim praskom a cukrom./zamiesame Nechame odstat tak 15 minut. Dame varit a vo vare varime tak 5 minut-zamiesame. Ked sa nam zacne robit pena-penu vzdy odoberieme. este taku teplu masu davame do cistych flias a hned uzavrieme.Postavime na viecka a nechame 5minut opakom stat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 12.5.2011, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
![]() Pecena spargla s marinadou z balzamika.POTREBNÉ PRÍSADY zelena spargla 800g kokteilove paradajky 200g olivovy olej dve lyzky Marinada: 1 cervenu cibulku, 1 viazanicku petrzlenu 4 poliev.lyzky citronovej stavy a 2 poliev. lyzicky oliv.oleja POSTUP PRÍPRAVY Zo spargle si odrezeme suche casti,a ocistime od supky,kratko povarime v slanej vode. Uvarene nechame vysusit a nakrajame na polovice. Paradajky si kratko 1 min.v horucej vode sparime-a odsupeme od supky. Sparglu na horucom oleji opecieme -rychle otacame ,potom troska osolime a odlozime z horucej platne bokom.Vlozime do vypeku aj spolu so sparglou paradajky a kratko na panvici zmiesame. nakoniec vlozime do misky a zmiesame s marinadou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 12.5.2011, 20:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() Tagliatelle so zeleninou a pestom z cesnaku medvedieho.POTREBNÉ PRÍSADY 300g Tagliatelle rezancov 150g zemiakov 300g zelenej fazulky 600g paradajok 1polie.lyzicka olivoveho alebo slnec.oleja 1polie.lyzicka masla Pesto z cesnaku medvedieho: 40g cerstveho cesnaku medvedieho 60g cerstveho parmazanu 30g piniov.orieskov 5 poliev.lyziek olivoveho oleja sol,cierne korenie,parmazan POSTUP PRÍPRAVY Priprava Pesta:\r\nUmyjeme a osusime cesnak medvedi ,nakrajame na pasy-(ja striham)\r\nDo nadobky si dame vs.ingrediencie a ponor.mixerom rozmixujeme-dosolime a dokorenime.\r\n\r\nzemiaky si osupeme a umyjeme-nakrajame na drobne kocky nakrajame.\r\nfazulky omyjeme a nakrajame na cca 3-4cm pasiky\r\nparadajky osupeme ,zalejeme ich na 10 sek.vriacou vodou a potom "zlakneme"pod studenou vodou.\r\nnastvrtinkujeme ich a este na drobne kocky dokrajame.\r\nzemiaky a fazulku uvarime v slanej vode -v ceditku.povarime a vyberieme.Pod stuenou vodou "zlakneme"\r\na vysusime.\r\nVo vode kde sa varila zeleninka,povarime tagliatelle.To potom scedime a dame do misky.\r\nV panvici si olej a maslo zohrejeme a paradajky v tom narychlo povarit nechame.\r\nOstatne vmiesame do tagliatelle a nakoniec z panvice paradajky a maslo s olejom zalejeme.\r\nDochutime solou ,korenim a premiesame.\r\nNachystame na taniere,a na vrch podavame s pestom.\r\nmozte zasypat nastru.parmazanom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 4.5.2011, 8:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() Kremova polievka z cesnaku medvediehoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 300g Cesnaku medvedieho 1 malu cibulku 2 hlavicky cesnaku (ja nedavam) 2 lyzky kavove -masla 500 ml vyvaru (zeleninovy,hovädzi) 125 ml slahacky na slahanie sol,korenie (slaninka) POSTUP PRÍPRAVY Cesnak medvedi si oplahneme pod tecucou vodou,odkvapkame a este raz "zlakneme"pod studenou tecucou vodou,odkvapkame v utierke.Potom na drobnucko nakrajame-ja striham,na tenucke pasiky. Nakrajame na drobno cibulku a cesnak. Roztopime maslo v hrnci a pridame nakrajane cibulku a cesnak,cesnak medvedi. Zalejeme hned vyvarom a privedieme do varu ,povarime 5 minut. Pridame slahacku a ponornym mixerom rozmixujeme. Dosolime podla chuti,dokorenime. Na koniec este opecieme slaninku a pridame na vrch. Jeme s pecivom alebo bez. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 6.5.2011, 8:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Decka svieckova-aj /bez mäska/POTREBNÉ PRÍSADY 2 mrkve,1 mensi zeler alebo stvrtka z velkeho. Mlieko-(alebo decky sunar..ine susene mliecko),troska muky-na zahustenie-nemusi byt troska oliv.oleja,voda, hovädzie mäsko(bud posekane,alebo pyre) 1-2 Zemiacky POSTUP PRÍPRAVY Mrkvu a zeler nastruhame na jemno a oprazime na olivovom oleji-(cca 7 minut), zalejeme vodou ,(len trocha tak aby bolo vsetko zaliate len do pol)-varime 5-7 minut (mozme trolil.sol)-nemusi byt,zarobime vodu s deck.mliekom (alebo krav.mliekom a mukou),pridame,a povarime,este tak 5 minut-rozmixijeme Zemiacky uvarime a potom osmahneme na olejceku(ja pouzivam masielko) narychlo a pridame mäsko(-kto chce) Spolu so svieckovou zalejeme;0)Dobru chut.... Moja Xandi to ma rada len zemiackove....(minule som tam vsak pridala hov.pyre..a spapala;0)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 14 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |