. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Andrea Lackovičová (drobcekovia) ID 51653
3 A plus s. r. o.
.
mimibazar.sk/drobcekovia
Oblasť: Prievidza-Bojnice
Telefon: 0908 311 300
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.7.2008
Naposledy: 21.7.2015 15:09
Aktualizácia: 18.5.2015 15:36
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46576118
DIČ SK2023441882
HODNOTENIE 142
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 13
RECEPTY 8
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

MÚČNIKY, POHÁRE

Bielkový suchár



POTREBNÉ PRÍSADY

6 bielkov, 150 g práškového cukru, 150 g hladkej múky, 120 g posekaných lieskových orechov alebo mandlí.

POSTUP PRÍPRAVY

Bielky s práškovým cukrom vyšľaháme do tuha. Do snehu opatrne primiešame múku a lieskové orechy.
Masu vylejeme do formy na srnčí chrbát a pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov, až kým suchár nedostane ružovú farbu.
Ešte horúci suchár vyklopíme z formy a zabalíme do alobalu alebo do mikroténového sáčku a necháme odležať aspoň 1/2 dňa.
Suchár nakrájame na tenké plátky, poukladáme na suchý plech a dáme sušiť do rúry vyhriatej na 100 stupňov.
Hotové sucháriky uchovávame na suchom mieste.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Lístkové prasačie ušká s tvarohom



POTREBNÉ PRÍSADY

Balenie lístkového cesta (400 g), 250 g tvarohu, tmavý cukor, mletá škorica, práškový cukor na posypanie dosky, 2 žĺtka, trošku mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Plátky mrazeného lístkového cesta dáme na pocukrovanú dosku vedľa seba a necháme rozmraziť. Pláty rozvaľkáme na obdĺžnik veľký asi 20 x 30 cm. Dosku aj cesto pri vaľkaní posýpame len práškovým cukrom. Rozvaľkané pláty potrieme vajíčkom rozhabarkovaným s trochou mlieka, na to rovnomerne navrstvíme tvaroh, posypeme tmavým cukrom a škoricou.
Cesto zrolujeme od dvoch protiľahlých strán do stredu a jemne ich spolu stlačíme. Rolky prikryjeme a dáme na 30 minút do chladničky.
Zo zrolovaného lístkového cesta nakrájame ostrým nožom plátky na hrúbku asi 1 cm a poukladáme na plech, pričom necháme medzi nimi väčšie medzery a potrieme žĺtkom.
Pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov asi 15-20 min, kým nedostanú zlatistú farbu.
Ešte teplé ušká posypeme práškovým cukrom a necháme vychladnúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.1.2009, 17:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu