končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Koláč lenivej gazdinejPOTREBNÉ PRÍSADY 3 celé vajcia, 2 hrnčeky kryšt. cukru, 1 hrnček nemlet. maku, 2 hrnčeky polohr. múky, 1 hrnček oleja, šľahačka- smotana na šľahanie, džem, 1 balíček kypr. prášku POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vymiešame s cukrom, postupne pridáme mak, múku, olej a šľahačku. Vždy dobre premiešame. Nakoniec pridáme prášok do pečiva. Cesto vylejeme na plech (vymastený a vysypaný múkou). Dáme upiecť do predhriatej rúry, na 230 – 250 °C na 0 minút. Upečený potrieme džemom, prípadne i čokoládou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jablková bábovkaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 1 hrnček pr. ckru, ½ hrnčeka oleja, ½ hrnčeka hr. múky, 150g mletých orechov, 2 väčšie jablká, 2 PL rumu, 1 hrnček hl. múky, 1 vanil. cukor, prášok do pečiva POSTUP PRÍPRAVY POSTUP: Vajcia, cukor, vanil. cukor vymiešame do penista. Postupne pridáme všetky ingrediencie: múku s práškom do pečiva, olej, orechy, nahrubo nastrúhané jablká a rum. Do vymastenej a múkou vysypanej formy nalejeme cesto. Pečieme 30 minút v rúre vyhriatej na 180 °C, potom položíme na ňu papier na pečenie a pečieme ešte 15 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 10.1.2009, 20:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |