končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Vanilkovo – jablkový, rýchly a výborný :-)POTREBNÉ PRÍSADY 1 jablko, 1 hrnček polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, štipka sódy bikarbóny, 1/2 šálky kryštálového cukru, 1/4 šálky oleja, 1/2 šálky plnotučného mlieka, 1 vajce, čokovločky alebo kúsky čokolády Poleva: vanilkovo-smotanový puding, 1 PL kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 350 ml mlieka, horká čokoláda 1 hrnček = 250ml POSTUP PRÍPRAVY V miske zmiešame všetky suché prísady (múku, cukor, PDP, sódu bikarbónu, čokovločky) a zvlášť vymiešame tekuté prísady (vajce, olej, mlieko). Obe spojíme do jednej zmesi, pridáme na hrubo postrúhané jablká, čokovločky a premiešame. Zmes vlejeme na maslom vymastený a krupicou vysypaný pekáč a pečieme pri 200° približne 15 - 20 minút. Polevu pripravíme z pudingu, mlieka a cukru podľa návodu. Miešame, až kým bude poleva vlažná, aby sa nám nevytvorila kožka, potom rovnomerne rozotrieme na koláč a dozdobíme nastrúhanou horkou čokoládou. Necháme stuhnúť v chlade. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jablkovo-škoricový CUPCAKE s vanilkovým krémomPOTREBNÉ PRÍSADY 2 - 3 jablká, 1 hrnček polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1/2 šálky kryštálového cukru, 1 škoricový cukor, 1/4 šálky oleja, 1/2 šálky plnotučného mlieka, 1 vajce, čokovločky alebo kúsky čokolády krém: 1 zlatý klas, 2 PL kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, pár kvapiek vanilkovej arómy (nemusí byť), 400 ml mlieka 1 hrnček = 250ml POSTUP PRÍPRAVY V miske zmiešame všetky suché prísady (múku, cukor, PDP, škoricový cukor, čokovločky) a zvlášť vymiešame tekuté prísady (vajce, olej, mlieko). Obe spojíme do jednej zmesi, pridáme na hrubo postrúhané jablká a premiešame. Zmesou plníme košíčky na muffiny a pečieme pri 190° približne 15 - 20 minút. Kým muffinky vychladnú, pripravíme si krém na zdobenie. Zlatý klas pripravíme podľa návodu v 400ml mlieka, pridáme aj cukor, vanilkový cukor a arómu. Varíme do zhustnutia a necháme vychladnúť za občasného miešania, aby sa nám nevytvorila kožka. Vychladnutým krémom zdobíme muffinky a dozdobíme. Sú chutné, voňavé, vydržia dlho mäkké a vďaka jablkám sú poriadne šťavnaté. Výborné aj bez krému. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 10.10.2012, 18:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Piškótová netradičná torta s jablkovou výživou - nepečenáPOTREBNÉ PRÍSADY 125g masla, 1ks jablkovej detskej výživy (môžeme nahradiť postrúhanými jablkami), 80g kryšt. cukru, 1 ČL citrónovej šťavy, 200ml smotany na šľahanie, 1 balenie piškót, 125ml mlieka, 2 ČL škorice, čučoriedky (alebo kúsky čokolády, banán, iné ovocie podľa vlastnej chuti) , tekutá čokoláda alebo Granko na dozdobenie POSTUP PRÍPRAVY Jednoduchá a svieža nepečená torta (u nás najobľúbenejšia). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |