. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > PIZZA

Martina K. (Martina46) ID 31472
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2008
Naposledy: 18.8.2023 7:41
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 51
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 29
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

PIZZA

špenátová pizza s mäsovým korpusom



POTREBNÉ PRÍSADY

korpus: 500g mleteho hovadzieho, 500g mleteho bravcoveho (pokojne ine mlete podla chuti), 2 vajcia, sol, chilli podla chuti - nemusi byt, strucik cesnaku, oregano, 3 lyzice struhaneho parmezanu. na pizzu: 250g pasirovanych paradajok, 200g gorgonzoly alebo ineho plesnoveho syra, olivy, trochu nadrobno nakrajanej slaniny alebo domacej klobasy, 100g kyslej smotany, sol, asi 1kg paradajok, mrazeny spenat (puzivam bonduele), oregano, trosku nastr. parmezanu.

POSTUP PRÍPRAVY

korpus: zmiesala som vsetky ingrediencie, roztlacila na velky plech, vylozeny peciacim papierom a dala piect na 10 minut naplno (mam plyn). Potom som este dopekala dalsich 10 minut na stisenom, odhadujem max. tych 180.
Pocas pecenia som 2x zlievala stavu (ta sa da potom pouzit do polevky), "cesto" jej pusti naozaj dost a dost sa aj scvrkne.
Po dopeceni zvyknem prekladat na iny plech otocene naruby, robim to kvoli plynovej trube, kde pecie takmer iba zospodu, cize nie je potrebne.
Na upeceny korpus pokladiem nahusto platky cestvych rajcin, 1-1,5cm hrube - toto je potrebne, aby bola pizze viac stavnata. Rajciny som posolila a jemne posypala oreganom.
Na rajcinky som rozotrela zmes z rajcinoveho pyre, gorgonzoly, nakrajanej klobasky, oliv a smotany.
Na zaver som uplne navrch rozmiestnila rozmrazeny spenat, este som jemne dosolila a trosku posypala struhanym parmezanom.
Piekla som dalsich 15-20 minut na 180-200.
treba kontrolovat, aby sa pizza zospodu nepripalila.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

paleo pizza - korpus



POTREBNÉ PRÍSADY

1 salka mandli, 2 salky slnecnicovych semienok, 3 vajcia, 4 lyzice struhaneho parmezanu, kefir alebo jogurt, lyzicka soli, pol lyzicky sody bikarbony, 1/4 lyzicky suseneho cesnaku.

POSTUP PRÍPRAVY

Mandle a slnecnicove semienka zomelieme na muku, ja meliem na masovom mlynceku.
Zmiesame so suchymi prisadami, potom s vajickami a na zaver pridame potrebne mnozstvo kefiru alebo jogurtu, aby bolo cesto roztieratelne, nie prilis riedke.
Cesto rozotrieme na plech na peciaci papier v tenkej vrstve (moze to vyjst aj na 2 mensie plechy) a pecieme cca 15 minut na slabom ohni (mam plynovu trubu).
treba sledovat, aby sa nepripekalo zospodu, podla potreby upravit dlzku pecenia.

potom postup ako pri obycajnej pizzi, cize nakladieme na korpus co ma kto rad :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu