Denis Č. (adec01) ID 164460 ADEC Slovakia s.r.o. |
Oblasť: Sereď |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 4.9.2010 |
Naposledy: 4.4.2011 18:42 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
2 šálky polohrubej múky, 20 g droždia, 2 dcl mlieka, ½ lyžičky soli, ½ lyžičky cukru, 10 dkg šunkovej salámy 10 dkg slaniny, 8 ks šampiňónov, 1 stredne veľká cibuľa, 1 červená paprika (kapia), Paradajkové pyré, Oregano, Nastrúhaný syr na posypanie, Tuk na vymastenie formy, 2 lyžičky Sambal Badjak alebo Sambal Nasi Goreng
POSTUP PRÍPRAVY
Do vlažného mlieka pridáme ½ lyžičky cukru, droždie a necháme nakysnúť na teplom mieste. Do misky dáme múku, soľ a pridáme nakysnuté droždie. Zmes spolu dôkladne vymiešame a necháme vykysnúť na teplom mieste. Medzi tým si na panvicu dáme pokrájanú slaninku a cibuľku, ktoré spolu opražíme. Po chvíľke pridáme nakrájané šampiňóny, chvíľu osmažíme a na koniec pridáme červenú papriku, ktorú smažíme len veľmi krátko, tak aby sme zachovali chrumkavú chuť. V miske zmiešame paradajkové pyré so Sambalom. Vykysnuté cesto dáme do vymastenej formy. Na cesto rozotrieme pyré so Sambalom, poukladáme šunkovú salámu a na to vysypeme zmes z panvice. Na koniec posypeme postrúhaným syrom a oreganom. Upečieme vo vyhriatej rúre (pri cca 200º C).
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (2) posledné: 18.10.2010, 19:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |