končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
PIZZA |
Denis Č. (adec01) ID 164460 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) PIZZA SAMBAL[ recept č. 32522 zo dňa 8.10.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 šálky polohrubej múky, 20 g droždia, 2 dcl mlieka, ½ lyžičky soli, ½ lyžičky cukru, 10 dkg šunkovej salámy 10 dkg slaniny, 8 ks šampiňónov, 1 stredne veľká cibuľa, 1 červená paprika (kapia), Paradajkové pyré, Oregano, Nastrúhaný syr na posypanie, Tuk na vymastenie formy, 2 lyžičky Sambal Badjak alebo Sambal Nasi Goreng POSTUP PRÍPRAVY Do vlažného mlieka pridáme ½ lyžičky cukru, droždie a necháme nakysnúť na teplom mieste. Do misky dáme múku, soľ a pridáme nakysnuté droždie. Zmes spolu dôkladne vymiešame a necháme vykysnúť na teplom mieste. Medzi tým si na panvicu dáme pokrájanú slaninku a cibuľku, ktoré spolu opražíme. Po chvíľke pridáme nakrájané šampiňóny, chvíľu osmažíme a na koniec pridáme červenú papriku, ktorú smažíme len veľmi krátko, tak aby sme zachovali chrumkavú chuť. V miske zmiešame paradajkové pyré so Sambalom. Vykysnuté cesto dáme do vymastenej formy. Na cesto rozotrieme pyré so Sambalom, poukladáme šunkovú salámu a na to vysypeme zmes z panvice. Na koniec posypeme postrúhaným syrom a oreganom. Upečieme vo vyhriatej rúre (pri cca 200º C). |
Eva K. (helferin) ID 163006 (18.10.2010, 19:50) |
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (8.10.2010, 18:36) |
vyzerá veľmi dobre |
ODPOVEDAŤ |