. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

Janka K. (walky) ID 58982
.
Oblasť: Bratislava
Telefon: +421944159799
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.9.2008
Naposledy: 4.9.2020 14:40
Aktualizácia: 18.10.2015 20:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 62
RODINNÉ FOTOGRAFIE 87
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 46
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

RYŽA A CESTOVINY

Tagliatelle so spenatom



POTREBNÉ PRÍSADY

cestoviny tagliatelle, listovy baby spenat cerstvy, 1 smotana na slahanie, 2 struciky cesnaku, muskatovy oriesok, lucina, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Do osolenej vody dame varit cestoviny. Na panvicu dame kusok masla, pridame listovy spenatik, kratko osmahneme, pridame smotanu, 2 pretlacene struciky cesnaku, 1 malu lucinu, trosku muskatoveho orieska, kratko povarime. Pre zhustenie mozeme pouzit malu CL spaldovej muky (aspon ja davam). Pridame tagliatelle a kratko povarime. Servirujeme posypane parmezanom :oˇ)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Gnocci con fungi (moj recept)



POTREBNÉ PRÍSADY

Dlho chodievame do jednej skvelej pizzerie v petrzalke a ja si stale davam tieto cestoviny... Raz som sa nahnevala a zo vsetkeho co maju v popise, som sa pokusila ich urobit :o) takze: gnocci, sampiony, maslo, petrzlenova vnat, sladka smotana, citron, muskatovy oriesok.

POSTUP PRÍPRAVY

Sampionky som si pokrajala na tenke platky (teda resp. postruhala na struhadle co struham uhorku), do hrnca som dala trosku masla a sampioniky na nom trosku podusila, pridala trosku vody a chvilku dusila. Dalej som pridala stipku soli, stipku vegety, malinko cierneho korenia, zatrepku (sladku smotanu a lyzicku muky), nechala zovriet. Po zovreti prila na rad pokrajana petrzlenova vnat (ja ju lubim, takze som si jej tam dala velaaa) a na koniec stavu z polovice citronu - ale to podla chuti, a postruhala som muskatovy oriesok -taku polku z neho.
Chut je lahko kysla, citronovo smotanova. Podla mna najuzasnejsie cestoviny na svete :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 5.1.2012, 12:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu