
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
RYŽA A CESTOVINY |
Janka K. (walky) ID 58982 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Gnocci con fungi (moj recept)[ recept č. 45187 zo dňa 4.1.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Dlho chodievame do jednej skvelej pizzerie v petrzalke a ja si stale davam tieto cestoviny... Raz som sa nahnevala a zo vsetkeho co maju v popise, som sa pokusila ich urobit :o) takze: gnocci, sampiony, maslo, petrzlenova vnat, sladka smotana, citron, muskatovy oriesok. POSTUP PRÍPRAVY Sampionky som si pokrajala na tenke platky (teda resp. postruhala na struhadle co struham uhorku), do hrnca som dala trosku masla a sampioniky na nom trosku podusila, pridala trosku vody a chvilku dusila. Dalej som pridala stipku soli, stipku vegety, malinko cierneho korenia, zatrepku (sladku smotanu a lyzicku muky), nechala zovriet. Po zovreti prila na rad pokrajana petrzlenova vnat (ja ju lubim, takze som si jej tam dala velaaa) a na koniec stavu z polovice citronu - ale to podla chuti, a postruhala som muskatovy oriesok -taku polku z neho. Chut je lahko kysla, citronovo smotanova. Podla mna najuzasnejsie cestoviny na svete :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
enka81 e. (enka81) ID 76895 (5.1.2012, 12:02) |
urcite vyskusam, mozno len vynecham muku a omacku necham zredukovat na potrebnu hustotu ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |