. .. .. .. .. .. .
. .

Gnocci con fungi (moj recept) - RECEPT 45187

Janka K. (walky) ID 58982
.
Oblasť: Bratislava
Telefon: +421944159799
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.9.2008
Naposledy: 4.9.2020 14:40
Aktualizácia: 18.10.2015 20:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 62
RODINNÉ FOTOGRAFIE 87
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 46
NÁVODY 0

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Gnocci con fungi (moj recept)


[ recept č. 45187 zo dňa  ]


Gnocci con fungi (moj recept)


POTREBNÉ PRÍSADY

Dlho chodievame do jednej skvelej pizzerie v petrzalke a ja si stale davam tieto cestoviny... Raz som sa nahnevala a zo vsetkeho co maju v popise, som sa pokusila ich urobit :o) takze: gnocci, sampiony, maslo, petrzlenova vnat, sladka smotana, citron, muskatovy oriesok.

POSTUP PRÍPRAVY

Sampionky som si pokrajala na tenke platky (teda resp. postruhala na struhadle co struham uhorku), do hrnca som dala trosku masla a sampioniky na nom trosku podusila, pridala trosku vody a chvilku dusila. Dalej som pridala stipku soli, stipku vegety, malinko cierneho korenia, zatrepku (sladku smotanu a lyzicku muky), nechala zovriet. Po zovreti prila na rad pokrajana petrzlenova vnat (ja ju lubim, takze som si jej tam dala velaaa) a na koniec stavu z polovice citronu - ale to podla chuti, a postruhala som muskatovy oriesok -taku polku z neho.
Chut je lahko kysla, citronovo smotanova. Podla mna najuzasnejsie cestoviny na svete :o)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


aj taketo gnocci robime :o)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Gyros od kolegynky Timi (nezbednik) | Gnocci con fungi (moj recept) | Sampionova polievka (moj recept) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
enka81 e. (enka81) ID 76895 (5.1.2012, 12:02)
urcite vyskusam, mozno len vynecham muku a omacku necham zredukovat na potrebnu hustotu (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu