končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 731-740) | << predošlé 1,.,69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šarišská roládaPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové stehno - tak kilo (časť pomlieť), moravské údené 3-4 plátky, koreniny - soľ, bylinkové maslo, cesnak, horčica, rasca mletá, MČK, cibuľa... POSTUP PRÍPRAVY Jemná roláda s vôňou cesnaku a byliniek vhodná na každú príležitosť :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Slávka K. (slavenka) ID 760 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.9.2007, 14:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Vyprážané mleté rezne so syromPOTREBNÉ PRÍSADY 400g bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie,1 vajce, 100g údeného syra, vňať, strúhanka,tuk na vyprážanie. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pomelieme. Pridáme soľ,korenie,vajce,postrúhaný syr,posekanú vňať, a lyžicu strúhanky. Všetko vymiešame a formujeme rezne,ktoré obalíme v strúhanke a vyprážame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denisa N. (denien) ID 19012 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.7.2009, 11:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Vyprážané pusinky (bravčové alebo kuracie)POTREBNÉ PRÍSADY 4 plátky mäska, 100g tvrdý syr, 2 vajíčka, 2 strúčiky cesnaku, 2lyžice hladkej múky, jemný zemiakový škrob, olej, soľ POSTUP PRÍPRAVY Aké mäsko ľúbite, také použijete :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Slávka K. (slavenka) ID 760 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 10.1.2009, 22:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené medajlónkyPOTREBNÉ PRÍSADY masko ( podľa chuti ,bravčová,kuracie ),oravskú slaninku ,horčicu,cibuľu, šampiony(zemiaky,majorán,soľ,vajíčko,hl.múku,cibuľa,cesnak, - cesto na placky ) POSTUP PRÍPRAVY 1. masko naklepeme ,dochutíme solou a korením 2. natrtieme horčicou 3. vložíme tam plátky slaninky a nakoliečka nakrájanú cibuľu,šampióniky,môžu byť aj s konzervy nakrájané. 4. preložime ,poprípade zašparátkujeme 5. obalíme v cestíčku na placky a vysmážame. 6. k tomu sa super hodia zemiaky opekané,nejaká tá príloha a tatarka. 7. PRAJEM VŠETKÝM DOBRÚ CHUŤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika G. (monika81) ID 12428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Medove rebierkaPOTREBNÉ PRÍSADY bravcove rebierka, korenie na pecene rebierka, pikantny kecup, med, cesnak, sojova omacka, olivovy olej, citronova stava POSTUP PRÍPRAVY 1. Rebierka jemne nasolime, nakorenime a dame piect na 220 stupnou cca na 25 - 30 min. 2. Kym sa nam rebierka pecu, pripravime si zmes, ktorou ich budeme potierat: V miske si zmiesame 2 - 3 PL kecupu, 1 PL medu, 3 - 4 struciky prelisovaneho cesnaku, trosku sojovky, 1 KL olivoveho oleja a trosku citronovej stavy. Ja to vzdy robim "od oka". 3. Rebierka potrieme zmesov z jednej strany, nechame zapiect, otocime, potrieme aj druhu stranu a dopecieme. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov) Miriam B. (MiaLia) ID 12273 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 31.10.2017, 0:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Balkánsky plameňPOTREBNÉ PRÍSADY 400g bravčového mäsa (stehno alebo aj karé), 60g údenej slaniny, 1 cibuľa, 1 pohár leča, 3 strúčiky cesnaku, feferónka alebo baraní roh, kečup, soľ, mleté čierne korenie, chili korenie, kápia, petržlenová vňať, 100g šampiónov (tentoraz som nedala...) POSTUP PRÍPRAVY Recept je pôvodne z knižky Recepty zo Života č.1. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Iveta B. (rabiva) ID 556 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 9.1.2008, 13:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRUCHA NA PRASKNUTIE-KLEPANY REZEŇPOTREBNÉ PRÍSADY BRAVčOVE STEHNO ALEBO PLIECKO+STRUHANKA+KEčUP+HORčICA+VODA+VAJIčKO POSTUP PRÍPRAVY NAKRAJANE TROCHU šIRšIE REZNE -MIERNE POSOLIME A NAKLEPEME V STRUHANKE (V NEAKEJ NADOBE PRIAMO V STRUHANKE KLEPAť REZEŇ.)A OBALIME VO VAJIčKU.DO RUžOVA PEčIEME NA PANVCI A SPRAVIME SI LAZEN DO OHNIVZDORNEJ MYSE.NA 6 REZŇOV LAZEŇ=1 POLIEVKOVA LYžICA HORčICE+1 POL.LYž.KEčUPU +1 POL.LYž.VODY.DO TEJTO POMIEšANEJ LAZNI NAUKLADAME TIE MIERNE OPEčENE REZNE A DAME DO TRUBY PIECť.DOBRU CHUť!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Zdenka B. (franti) ID 1807 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 11.1.2009, 16:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Úchvatné PLNENÉ KARÉ - na rodinnú oslavuPOTREBNÉ PRÍSADY Karé podľa potreby, vegeta, horčica, plnka na fašírku(rožky,soľ,čierne korenie,vajíčka, mäsko), slaninka, postrúhaný ementál, zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Karé naklepeme na rezne. Posypeme vegetou a potrieme horčicou( nesolí sa). Urobíme si plnku ako na fašírku. Na potreté karé dáme plnku - len smelo nech je jej tam dosť :-) a stočíme do rolky. Nevadí aj keď plnka bude trošku trčať, ona nevylezie. Stočený plát dáme na vopred naolejovaný plech. Na každý stočený plát položíme plátok slaniny(domácej) a dáme piecť. Pred dopečením dáme na vrch ešte nastrúhaný syr. Piecť asi 3/4 hod. Ako prílohu môžme podávať zapekané zemiaky. Určite to zvládnete, je to výborné na rodinnú oslavu. Prajem všetkým dobrú chuť. Teraz sa stravujem trošku ináč, tak nemám foto, ale ako najbližšie sa to bude robiť určite zdokumentujem. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Jana I. (dzejkej) ID 9980 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Chalupárske lečové placky - výbornéPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčového mäsa, 1 scedené lečo - 0,7l, 3 vajcia, 1 kávová lyžička mleté čierne korenie, vegeta, soľ, málilililinko čili - alebo nič, 1/2 balíček solamylu, hríby podusené na cibuľke POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny zmiešame, necháme postáť 12 hod. v chladničke a na rozpálenom oleji vyprážame placky veľkosti dlane. Dobrú chuť. Mňam musím ich už urobiť, lebo dávno neboli :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana I. (dzejkej) ID 9980 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šarišský Guľáš - vhodné aj na bielkovinový deň počas 90-dňovkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg bravčového mäsa (mäsko môže byť aj iné), 1 veľká cibuľa, 2-3 strúčiky cesnaku, 3 lyžice kečupu, 1 lyžica worčestrovskej omáčky, 1 veľké lečo (bez šťavy, my dnes dáme čerstvú zeleninu), 1 plechovka šampiňónov, olej, čierne korenie, rasca, červená paprika, chilli, majoránka a soľ. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezance a opečieme na oleji. Preložíme do hrnca, v ktorom sme na oleji opražili cibuľku s paprikou. Mäso okoreníme, osolíme, pridáme kčeup a podusíme. Nakoniec pridáme worčestr.omáčku, lečo, šampiňóny, majoránku a cesnak. A k tomu kusok celozrnného chlebíka..:-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Katarina D. (kacenka78) ID 10237 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 731-740) | << predošlé 1,.,69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79,.,80 ďalšie >> |