. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 731-740)<< predošlé 1,.,69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79,.,80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Šarišská roláda



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové stehno - tak kilo (časť pomlieť), moravské údené 3-4 plátky, koreniny - soľ, bylinkové maslo, cesnak, horčica, rasca mletá, MČK, cibuľa...

POSTUP PRÍPRAVY

Jemná roláda s vôňou cesnaku a byliniek vhodná na každú príležitosť :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Slávka K. (slavenka) ID 760 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 13.9.2007, 14:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Vyprážané mleté rezne so syrom



POTREBNÉ PRÍSADY

400g bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie,1 vajce, 100g údeného syra, vňať, strúhanka,tuk na vyprážanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pomelieme.
Pridáme soľ,korenie,vajce,postrúhaný syr,posekanú vňať, a lyžicu strúhanky.
Všetko vymiešame a formujeme rezne,ktoré obalíme v strúhanke a vyprážame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Denisa N. (denien) ID 19012 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 18.7.2009, 11:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Vyprážané pusinky (bravčové alebo kuracie)



POTREBNÉ PRÍSADY

4 plátky mäska, 100g tvrdý syr, 2 vajíčka, 2 strúčiky cesnaku, 2lyžice hladkej múky, jemný zemiakový škrob, olej, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Aké mäsko ľúbite, také použijete :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Slávka K. (slavenka) ID 760 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 10.1.2009, 22:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Plnené medajlónky



POTREBNÉ PRÍSADY

masko ( podľa chuti ,bravčová,kuracie ),oravskú slaninku ,horčicu,cibuľu, šampiony(zemiaky,majorán,soľ,vajíčko,hl.múku,cibuľa,cesnak, - cesto na placky )

POSTUP PRÍPRAVY

1. masko naklepeme ,dochutíme solou a korením
2. natrtieme horčicou
3. vložíme tam plátky slaninky a nakoliečka nakrájanú cibuľu,šampióniky,môžu byť aj s konzervy nakrájané.
4. preložime ,poprípade zašparátkujeme
5. obalíme v cestíčku na placky a vysmážame.
6. k tomu sa super hodia zemiaky opekané,nejaká tá príloha a tatarka.
7. PRAJEM VŠETKÝM DOBRÚ CHUŤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Monika G. (monika81) ID 12428 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Medove rebierka



POTREBNÉ PRÍSADY

bravcove rebierka, korenie na pecene rebierka, pikantny kecup, med, cesnak, sojova omacka, olivovy olej, citronova stava

POSTUP PRÍPRAVY

1. Rebierka jemne nasolime, nakorenime a dame piect na 220 stupnou cca na 25 - 30 min.

2. Kym sa nam rebierka pecu, pripravime si zmes, ktorou ich budeme potierat:

V miske si zmiesame 2 - 3 PL kecupu, 1 PL medu, 3 - 4 struciky prelisovaneho cesnaku, trosku sojovky, 1 KL olivoveho oleja a trosku citronovej stavy. Ja to vzdy robim "od oka".

3. Rebierka potrieme zmesov z jednej strany, nechame zapiect, otocime, potrieme aj druhu stranu a dopecieme.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov)

Miriam B. (MiaLia) ID 12273 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (19) posledné: 31.10.2017, 0:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Balkánsky plameň



POTREBNÉ PRÍSADY

400g bravčového mäsa (stehno alebo aj karé), 60g údenej slaniny, 1 cibuľa, 1 pohár leča, 3 strúčiky cesnaku, feferónka alebo baraní roh, kečup, soľ, mleté čierne korenie, chili korenie, kápia, petržlenová vňať, 100g šampiónov (tentoraz som nedala...)

POSTUP PRÍPRAVY

Recept je pôvodne z knižky Recepty zo Života č.1.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Iveta B. (rabiva) ID 556 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 9.1.2008, 13:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

BRUCHA NA PRASKNUTIE-KLEPANY REZEŇ



POTREBNÉ PRÍSADY

BRAVčOVE STEHNO ALEBO PLIECKO+STRUHANKA+KEčUP+HORčICA+VODA+VAJIčKO

POSTUP PRÍPRAVY

NAKRAJANE TROCHU šIRšIE REZNE -MIERNE POSOLIME A NAKLEPEME V STRUHANKE (V NEAKEJ NADOBE PRIAMO V STRUHANKE KLEPAť REZEŇ.)A OBALIME VO VAJIčKU.DO RUžOVA PEčIEME NA PANVCI A SPRAVIME SI LAZEN DO OHNIVZDORNEJ MYSE.NA 6 REZŇOV LAZEŇ=1 POLIEVKOVA LYžICA HORčICE+1 POL.LYž.KEčUPU +1 POL.LYž.VODY.DO TEJTO POMIEšANEJ LAZNI NAUKLADAME TIE MIERNE OPEčENE REZNE A DAME DO TRUBY PIECť.DOBRU CHUť!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Zdenka B. (franti) ID 1807 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 11.1.2009, 16:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Úchvatné PLNENÉ KARÉ - na rodinnú oslavu



POTREBNÉ PRÍSADY

Karé podľa potreby,
vegeta, horčica, plnka na fašírku(rožky,soľ,čierne korenie,vajíčka, mäsko),
slaninka, postrúhaný ementál, zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

Karé naklepeme na rezne. Posypeme vegetou a potrieme horčicou( nesolí sa). Urobíme si plnku ako na fašírku. Na potreté karé dáme plnku - len smelo nech je jej tam dosť :-) a stočíme do rolky. Nevadí aj keď plnka bude trošku trčať, ona nevylezie. Stočený plát dáme na vopred naolejovaný plech. Na každý stočený plát položíme plátok slaniny(domácej) a dáme piecť. Pred dopečením dáme na vrch ešte nastrúhaný syr. Piecť asi 3/4 hod.
Ako prílohu môžme podávať zapekané zemiaky.
Určite to zvládnete, je to výborné na rodinnú oslavu.
Prajem všetkým dobrú chuť.
Teraz sa stravujem trošku ináč, tak nemám foto, ale ako najbližšie sa to bude robiť určite zdokumentujem.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Jana I. (dzejkej) ID 9980 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Chalupárske lečové placky - výborné



POTREBNÉ PRÍSADY

500g bravčového mäsa,
1 scedené lečo - 0,7l,
3 vajcia,
1 kávová lyžička mleté čierne korenie,
vegeta,
soľ,
málilililinko čili - alebo nič,
1/2 balíček solamylu,
hríby podusené na cibuľke

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny zmiešame, necháme postáť 12 hod. v chladničke a na rozpálenom oleji vyprážame placky veľkosti dlane.
Dobrú chuť. Mňam musím ich už urobiť, lebo dávno neboli :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Jana I. (dzejkej) ID 9980 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Šarišský Guľáš - vhodné aj na bielkovinový deň počas 90-dňovky



POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 kg bravčového mäsa (mäsko môže byť aj iné), 1 veľká cibuľa, 2-3 strúčiky cesnaku, 3 lyžice kečupu, 1 lyžica worčestrovskej omáčky, 1 veľké lečo (bez šťavy, my dnes dáme čerstvú zeleninu), 1 plechovka šampiňónov, olej, čierne korenie, rasca, červená paprika, chilli, majoránka a soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na rezance a opečieme na oleji. Preložíme do hrnca, v ktorom sme na oleji opražili cibuľku s paprikou. Mäso okoreníme, osolíme, pridáme kčeup a podusíme. Nakoniec pridáme worčestr.omáčku, lečo, šampiňóny, majoránku a cesnak. A k tomu kusok celozrnného chlebíka..:-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Katarina D. (kacenka78) ID 10237 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 731-740)<< predošlé 1,.,69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79,.,80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu