končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,72 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
PECENY BRAVCOVY BOCIK S CIBULOUPOTREBNÉ PRÍSADY 6ks bravcoveho bocika,mleta rasca,olej,sol,cibula,4 struciky cesnaku,mlete cierne korenie,grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY Kusky bravcoveho boku posolime,okorenime,posypeme mletou rascou a grilovacim korenim.Prelozime do vymastenej zapekecej misy,oblozime kuskami nakrajanej cibule,celymi strucikmi cesnaku,podlejeme malym mnozstvom vody a dame piect do vyhriatej rury.Po zapeceni podavame s opekanymi zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) MARIKA B. (rafaela155) ID 202961 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ZAPEKANE REZNEPOTREBNÉ PRÍSADY 750g bravčoveho stehna,3 vajcia,sol,strúhanka,olej na vypražanie štava- 200ml vody po 1 lyžici horčice,kečupu,masla,oleja,po 1 lyžičke vegety a mletého korenia POSTUP PRÍPRAVY Maso pokrajame na rezne,naklepeme ich,osolime,obalime v struhanke a este raz vyklepeme.Vajicka rozslahame,mierne osolime.Rezne postupne namacama vo vajickach a z oboch stran vyprazime.Pripravime stavu-Do horucej vody pridame vsetky suroviny a prichute a dokladne premiesame.Vyprazene rezne nasikmo poukladame do pekaca,zalejeme pripravenou stavou a pekac zakryjeme alobalom.Pecieme asi pol hodiny.Vhodnou prilohou je zemiakova kasa alebo ryza. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) MARIKA B. (rafaela155) ID 202961 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 27.7.2014, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
♥ Bravčové karé plnené praženicou,šampiónmi a kápiou ♥POTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, vajcia, šampiony, kápia, soľ, čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Kare si vyklepeme na tenké rezne....osolíme, okoreníme....šampiony si udusíme, pridáme vajíčka a spravíme praženicu, jasne všetko solíme.....zmessou plníme rezne, na praženicu položíme kúsok kápie, čerstvej alebo aj sterilizovanej......preložíme rezen napoly a špáratkami spojíme,aby nám plnka nevytiekla......sprudka orestujeme na oleji, podlejeme vodou a dusíme do mäkka.....podávame so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou ♥ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 16.1.2012, 12:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minútPOTREBNÉ PRÍSADY Šunka, horčica, voda POSTUP PRÍPRAVY šunku natrieme horčicou, vložíme do parníka /to je tá vložka s dierkami čo sa dáva do hrnca/, zavrieme hrniec a dáme na najsilnejší plameň. Počkáme kým sa natlakuje na najvyšší stupeň, stíšime plameň /tak aby stále zostal ten najvyšší stupeň tlaku = u mňa je to druhý červený prúžok/ čakáme 45 min /ja som našla že to má byť 12min na 400g a podľa toho som to robila, ale očividne som to mohla dať aj na menej minút, našla som aj recept kde to malo byť 1000g 8 min záleží ale na type šunky/ nabudúce to skúsim na 30min HOTOVO! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2012, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäsko v mlieku v tlakovom hrnci za 30 minútPOTREBNÉ PRÍSADY 2 lyžice olivový olej, 2 lyžice maslo, kus bravčového mäsa v celku. zviazané, soľ, peper, môžu byť mix byliniek ale nemusí byť, 2 = 2a po šálky mlieka\\r\\nje tu možnosť aj pridať sušené slivky alebo iné sušené ovocie, bobkový list-y, cesnak 2-3 kto má rád viac cesnaku alebo iných prísad, upraví si podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY 2 lyžice olivový olej, 2 lyžice maslo, kus bravčového mäsa v celku. zviazané, soľ, peper, môžu byť mix byliniek ale nemusí byť, 2 = 2a po šálky mlieka je tu možnosť aj pridať sušené slivky alebo iné sušené ovocie do stredu mäsa spravím dieru kde napchám slivky, mäso vyvaľkam v mix bylinkách a sprudka opečiem na oleji s maslom rovno v tlakovom hrnci. hneď potom vlejem mlieko /pozor prská/,tak aby bolo mäsko dopoly zhruba zaliate, pridám trochu soli a peper, bobkový list alebo listy a cesnak. uzavriem hrniec a nechám natlakovať na najvyšší stupeň /druhý prúžok/, stíšim plameň a nechám 30 min. potom hrniec odtlakujem /napr. v drese pustím studenú vodu na vrchnák/ a je to.. super so zemiakmi, ktoré sú hotové v tlakovom hrnci za 6min. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová diabolskáPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 1 kg krkovičky alebo bravčové pliecko, 3 - 4 ks cibule, 2 - 3 PL horčice, 2 - 3 ks feferónky ,4 - 5 ks uhorky kyslej, korenie čierne mleté, olej, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Postup receptu Cibuľu , mäso a uhorky nakrájame na malé kocky . Cibuľu osmažíme na oleji , pridáme na kocky nakrájané mäso a smažíme pár minút.Pridáme soľ,korenie , na kocky nakrájané kyslé uhorky , feferónky a horčicu. Nepodlievame , mäso si pustí vlastnú šťavu. Dusíme do zmäknutia. Takto pripravené mäso podávame s chlebom. Prajem dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Martina M. (matahari1974) ID 178038 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 17.9.2013, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fajna zapečená krkovička.POTREBNÉ PRÍSADY Krkovička,šunka, horčica, cibuľa, tvrdý syr a vajcia. POSTUP PRÍPRAVY Krkovičku nakrájame, naklepeme, osolíme a okoreníme. Opečieme na oleji a naukladáme na pekáč.Potrieme plnotučnou horčicou, na horčicu dáme plátky šunky.Cibuľu očistíme, nakrájame na kolieska, naukladáme na šunku. Syr nastrúhame , zmiešame s vajíčkami a pridáme na cibuľu.Pečieme v rúre na 200 stupňov , 1 hod. prikryté a 1/2 hod odokryté, aby sa nám syr zapiekol dozlatova. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 104 návštěvníkov) Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (29) posledné: 23.4.2017, 19:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tajkine mleté rezne so syromPOTREBNÉ PRÍSADY 450g bravčové mleté mäso,20dkg tvrdého syra,syrokrém v črievku,mletá červená paprika,korenie, soľ,majorán,rasca,chilli mleté,2 vajcia, strúhanka,múka hladká POSTUP PRÍPRAVY Do mletého mäsa pridáme nastrúhaný syr,2 vajcia okoreníme,osolíme,pridáme rascu, majoránku a mleté chilli. Obalíme v múke,vajci a v strúhanke a pražíme na oleji. Zemiaky uvaríme v šupke. Po uvarení ich prekrojíme napoly pozdĺžne, vydlabeme vnútro zemiaku. Potom vnútro zemiaku rozmixujeme so syrokrémom,osolíme a pridáme mletú papriku. Dáme to naspäť do zemiakov,posypeme postrúhaným syrom a dáme zapiecť do rúry na 200°C, kým syr nezhnedne. POodávame s čalamádou :). DOBRÚ CHUŤ ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Denisa K. (KukulienkaLienka) ID 217944 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 16.11.2011, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové kotlety s pórovo-horčicovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové kotlety, olivový olej, 2 strúčiky cesnaku, 1 veľký pór, pohár bieleho vína, 1 lyžica celozrnnej horčice, 1 smotana na varenie, soľ, biele korenie, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Mierne naklepané bravčové kotlety trochu posolíme, posypeme bielym korením a na miernej teplote na oleji opečieme zhruba 5 minút z každej strany aj s dvomi celými strúčikmi cesnaku. Mäso aj cesnak vyberieme, dáme ich do ohňovzdornej misy alebo pekáča a dopečieme v predhriatej rúre, kým sa mäso nezačne oddeľovať od kosti. Medzitým na panvici, kde sa opekalo mäso restujeme 6 minút umytý a pokrájaný pór, potom prilejeme víno a necháme ho odpariť zhruba na tretinu (niekedy vino nedam vobec). Primiešame horčicu, smotanu, premiešame a dobre dochutíme soľou, korením, prípadne aj cukrom. Necháme prejsť varom, kým omáčka nezhustne a nakoniec pridáme aj posekanú petržlenovú vňať. Dopečené mäso podávame s pórovo-horčicovou omáčkou, čerstvou petržlenovou vňaťou a zemiakovou alebo paštrnákovou kašou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Katarína V. (pagastanka) ID 64848 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 16.1.2012, 11:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
zavitky s kapustouPOTREBNÉ PRÍSADY kysla kapusta bravcove kare slaninka mlete maso koreniny ci vegeta POSTUP PRÍPRAVY rozklepat maso nasolit kusky,capnete na nu platok slaninky,capnut kusok mleteho masa a kapusty kyslej, zatocit ako rolku a naukladajte do maleho pekaca kolko zvladnete a potrebujete.zaliat bud bujonom ci vyvarom ci vodou nic sa nestane trosku soli a posypat znovu kapustou a dat zapiect cca 15 min 180 st. super k zemiakom ci ryza,ani som nezahustovala stavu z masa. dobru chut, ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Klaudia Š. (bohyna) ID 15794 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,.,72 ďalšie >> |