končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.734 (zobrazuje sa 201-210) | << predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26,.,174 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mäso hriešnej knihovníčkyPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie alebo morčacie prsia, tvrdý syr, kyslá smotana, hladká múka, olej, soľ, pol lyžičky mletého čierneho korenia, pol lyžičky mletej červenej papriky POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na plátky, trochu naklepeme a posolíme. V tanieri si rozmiešame trochu múky na obaľovanie s čiernym korením a paprikou. Plátky mäsa v nej obalíme a krátkom opražíme na panvici na rozpálenom oleji. Potom plátky rozložíme na plech či veľký pekáč. Na každý plátok rozotrieme asi za lyžicu kyslej smotany a posypeme ho nastrúhaným tvrdým syrom. Pečieme na cca 180 °C 20 minút. Podávame s pečenými zemiakmi a uhorkami alebo čerstvým šalátom. Je to hriešne dobré, dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 178 návštěvníkov) Alena B. (Sue1) ID 28097 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (56) posledné: 6.11.2016, 11:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Cinske puPOTREBNÉ PRÍSADY 1Kuracie prsia,2 struciky cesnaku,worcestrova omacka,sojova omacka,kecup,cibula,vajicko,vegeta,majoranka,puding vanilkovy v prasku POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsie si narezeme na pasiky. Maso vlozime do misky a pridame pretlaceny cesnak,worcester,sjovu omacku,kecup,nakrajanu cibulu,vajicko,vegetu,majoranku,pudinb vanilkovy v prasku.Vsetko to zmiessame dokpy a dame do chladnicky odlezat cca 3hodiny.Olej si rozpalime a masu oprazime.pdavame s hranlkamy alebo ryzou.Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Adriana F. (Adka256) ID 262481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 1.12.2012, 19:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Cinske puPOTREBNÉ PRÍSADY 1Kuracie prsia,2 struciky cesnaku,worcestrova omacka,sojova omacka,kecup,cibula,vajicko,vegeta,majoranka,puding vanilkovy v prasku POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsie si narezeme na pasiky. Maso vlozime do misky a pridame pretlaceny cesnak,worcester,sjovu omacku,kecup,nakrajanu cibulu,vajicko,vegetu,majoranku,pudinb vanilkovy v prasku.Vsetko to zmiessame dokpy a dame do chladnicky odlezat cca 3hodiny.Olej si rozpalime a masu oprazime.pdavame s hranlkamy alebo ryzou.Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Adriana F. (Adka256) ID 262481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie stehno s medovo pikantnou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY Kuracie stehna, maslo / olej, med, chilli, kecup, cesnak, korenie na grilovanie, sol, POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stehna som stiahla z koze (nelubime), potrela solou, korenim, na vrch platok masla a do zapekacej misy dat piect do polomakka, podlievat. V polovici pecenia zacneme natierat medovou zmesou. Priloha: varene nove zemiaky s petrzlenovou vnatou a maslom Dresing: tzatziky - salatova uhorka, kysla smotana, korenie na tzatziky, sol ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Tana B. (Tanja9) ID 40595 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Rýchle a chutné mäsíčkoPOTREBNÉ PRÍSADY cibuľa, cesnak, kuracie prsia, paradajkový pretlak/džús, mletá paprika, tavený syrček, tvrdý syr na strúhanie, štipka soli POSTUP PRÍPRAVY Na troche oleja osmažíme cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak, nakrájané prsia na malé kocičky, počkáme kým zbelie, poprášime ml.paprikou, zalejeme paradajkovým džúsom, alebo pretlakom, podlejeme vodou a pridáme tavený syrček. Podľa potreby ešte trošku dosolíme a je hotovo. Podávame s ryžou, na vrch trochu postrúhame syr a papáme so šalátikom z čínskej kapusty (čínska kapusta na drobno, mrkva na jemno nastrúhať, zaliať vodou, trochu oliv. oleja, umeocot, agávový sirup). Rýchlovka je za 45min. hotová aj s varením ryže. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Martina G. (merykey) ID 87523 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia s mexickým klobúkomPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g kuracie prsia, soľ, korenie, olej, cca 1 dcl vína, 1 konzerva ananásu - krúžky, 2 malé banány, mozzarela POSTUP PRÍPRAVY Ráno, ešte taká rozospatá som sa spamätala, že som v noci zabudla vybrať mäsko, aby sa mi do rána rozmrazilo. Po krátkej úvahe som sa rozhodla pre kuracie prsia, keďže tie sa rýchlo roztopia. Kým sa kuracie prsíčka roztápali, ja som sa vrátila do postele, pozrieť si film. Potrebovala som ešte načerpať energiu pred nedeľňajším obedom. :)) Keď som konečne vyliezla z postele, bolo už dosť neskoro, tak som sa rozhodla, že dnes to nemôže byť znova veľmi komplikovaný obed. Napadlo ma, že mám ešte v komore konzervu ananásu, včera som si kúpila banán, takže ideálna kombinácia, spraviť si kuracie prsia s mexickým klobúkom. :)) Kuracie prsia som si narezala na tenké plátky, trochu vyklepala, osolila a okorenila s farebným mletým korením - čerstvo namleté mu dodáva silnejšiu chuť, takže netreba toho príliš veľa. Medzičasom som si rozpálila na panvici olej a poukladala som naň kuracie plátky. Keď sa z oboch strán plátky prepiekli do zlatista, podliala som to približne 1 dcl vína. Kým sa mäso dusilo, otvorila som si konzervu ananásu - plátky a na každý plátok som poukladala krúžok ananásu a podliala mäso so šťavou, ktorá jemne skaramelizovala. Zostala mi tam už len hustý výpek. Keď mäso zmäklo, do každého plátku ananásu som napchala polku banánu a všetko postrúhala syrom - tento krát mozzarelou, aby neprerazila sladkastú chuť ananásu. Podávala som z celozrnnými cestovinami. Je to skvelé i s ryžou a zvyšok ananásového kompótu sa môže podávať k jedlu. :) Želám dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva M. (Pohodovka) ID 30428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Opité prsia utopené v smotanovo - syrovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY 300 g kuracích pŕs, korenie, drvený cesnak, soľ, olivový olej, pár plátkov masla (nemusí byť), 1,5 dcl vína, max. 1 dcl mlieka, trochu mladej cibuľky ( v zime môže byť trochu póru, alebo červená cibuľka), 1 smotana, syr gouda podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Prikladám obrázkový postup. :) Ozdobenie podľa nálady a vkusu... :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Eva M. (Pohodovka) ID 30428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracia roláda...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Za tento receptík dakujem maminke-ID-170532.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) JANA S. (BEZKA) ID 23482 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 23.11.2012, 12:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Pečené kurátenkoPOTREBNÉ PRÍSADY 3 stehná 4 prsia kuracie najlepšie od domáce alebo od dobrého masiara....olej, 2 PL horčice, 1-2 PL sójovej omáčky, 2-3 strúčiky cesnaku nastrúhané, 2 KL korenia grilovacieho alebo gulášového, 1 KL korenia čubrica POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady dobre rozmiešame a na nasolené kuriatko natierame mašlovačkou poriadne aby sa všade dostalo....1 hodinu pečieme zakryté na 180 stupnoch a cca 1 hodinku pečieme ešte odokryté aby kuriatko chytilo farbu...počas pečenia polievame niekoľko krát maso výpekom...po dvoch hodinách bude šťavnaté a bude sa rozpadávať ...dobrú chuť.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 30.11.2012, 20:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zapekaný pór s kuracím mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY - kuracie prsia /cez 1 kg/, 2-3 póry, eidam na postrúhanie /orientačné množstvá na 1 veľký plech/. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia nakrájané na rezne položíme na plech, na to navrstvíme pór pokrájaný na kolieska. Osolíme, okoreníme čiernym korením /nemusí byť/. Podlejeme trochou vody. Zakryjeme alobalom a pečieme v rúre cca 40 min. Potom dáme navrch nastrúhaný eidam a dáme ešte na chvíľu zapiecť /už bez alobalu/. Podávame najlepšie s ryžou. Výsledkom je šťavnatý, chutný obed. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Hana Z. (hana2) ID 46864 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.734 (zobrazuje sa 201-210) | << predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26,.,174 ďalšie >> |