končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom[ recept č. 1866 zo dňa 26.7.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY nové zemiaky * bylinková soľ * mleté čierne korenie * mäkký nízkotučný tvaroh * pažítka * pór * cesnak * maslo * plátkový mäkký syr POSTUP PRÍPRAVY Klasický slovenský receptuš so zemiakmi. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1. Na menší plech položte zopár väčších kefkou umytých nových zemiakov so šupkou a dajte ich upiecť pri teplote 250 stupňov asi na 45 minút. Upečte ich do mäkka, podľa veľkosti Vašich zemiakov by to mohlo byť aj skôr, ak sa jedná o nové zemiaky. 2. Zatiaľ si v mise urobíme tvarohovo-cesnakovo-bylinkovú plnku: Do misy dajte tvaroh, 3. pridajte maslo, 4. bylinkovú soľ, korenie, 5. nakrájaný pór, 6. pažítku, 7. cesnak (dala som 3 väčšie strúčiky) a dobre premiešajte. 8. Keď sú zemiaky upečené do mäkka, ostrým nožom ich narežte po dĺžke, roztvorte ich 9. do každého zemiaka dajte lyžicu tvarohovej zmesi, 10. položte plátok syra a dajte krátko zapiecť, pokiaľ sa roztečie syr. 11. Hotovo. Zemiaky výborne chutia horúce, práve vytiahnuté z rúry, tak si dajte do úst azbestovú vložku a môžete sa na krumpličky vrhnúť. 12. Ozdobte pažítkou a zvyšným tvarohom - ak Vám ostal :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (6.7.2008, 22:49) | |
no skoda ze som na tento recept natrafila az dnes vecer a nie vcera... mohli byt dnes na veceru... | |
ODPOVEDAŤ |