končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
PIZZA |
kristína s. (nigina) ID 32120 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 728 návštěvníkov) *♥*Pizza - taliansky recept origoš z talianskeho vidieka*♥*[ recept č. 14937 zo dňa 6.6.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY ***Na cesto - 600 g polohrubej múky, 4 - 6 PL oliv. oleja, 3 dl mlieka, 1/2 čL kryšt.cukru, 2 čL soli, kocka vasníc *** Na_paradajkovú pastu - 1 cibuľa, 6 strúčikov cesnaku, 3 PL oliv.oleja, 1 mrkva, štvrťka zeleru, paradajkový pretlak (stredná veľkosť) , oregano, bazalka, soľ, mčk, soľ ( v sezóne čerstvé paradajky) *** ***Na_obloženie - 300 g mozarelly, trocha iných syrov (niva, eidam,camembert atď), šunka, chudá slanina, olivy, šampiňóny, papričky, rybičky, cibuľa, ananás ( to som použila ja, dá sa použiť všeličo iné, ako napr. rôzne druhy salám, klobás, zelenín, rôzne druhy rybičiek v konzerve, ale aj čerstvé... fantázii sa medze nekladú) - POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 164 (zobrazuje sa 81-100) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |
Zuzana F. (Zuzíček) ID 53944 (30.7.2011, 16:29) |
vyborne cesto, aj sa krasne s nim pracuje, super |
ODPOVEDAŤ |
Lucia G. (pandulka) ID 145732 (30.7.2011, 8:55) | |
vyzera super, nebolo by lepsie cesto roztahovat prstami ako valkat ? teda taliani urcite nevalkaju a my urobime taku zakladnu syrovo sunkovo olivovu. malo ingerdiencii viacej pasty a syru tak to lubime tiez z podusenym hov. maskom podla vlastneho dochutenim je vyyyybornaaa |
|
ODPOVEDAŤ |
Monika G. (jessy212) ID 203802 (6.6.2011, 13:40) | |
no tak toto vyskusam urcite, lebo doteraz sme robili cesto len take improvizovane :D | |
ODPOVEDAŤ |
Mima K. (Babyshock) ID 12042, mimibazar.sk/babyshock (14.5.2011, 19:16) | |
vyborna pizza | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia B. (lucikaTN) ID 84069 (6.4.2011, 7:30) |
tak a uz je po nej cesto je super a nabuduce urcite vyskusam aj s omackou (zakladom) lebo teraz som nemala vsetky suroviny na jej pripravu |
ODPOVEDAŤ |
Miroslava V. (Kačmi) ID 23152, mimibazar.sk/kacmi (19.3.2011, 12:57) | |
Tak táto pizza je fakt bezkonkurenčná neviem či je to čaro v ceste alebo v tej omáčke , ale aj ja a môj manžel, ktorý drží delenú stravu proste neodolal a "sežral" mi jednu celu šunkovo-feferonkovú odporúúúúúúčam všetkým a odteraz robíme len túto | |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (28.3.2011, 21:17) | ||
chachachaaaáááá perfektný komentárik... si ma pobavila zlatá teším sa, že vám chutilo | ||
ODPOVEDAŤ |
Mirka V. (mivin) ID 33112, mimibazar.sk/mivin (17.3.2011, 18:07) | |
Kristinka vyborny receptik prave som dorobila pizze aj pizza tycinky a vyborne boli dakujem Mirka | |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (28.3.2011, 21:20) | ||
Mirka, tiež ďakujem a teším sa | ||
ODPOVEDAŤ |
Peter D. (diffie) ID 191801 (upravené 7.11.2011, 16:13) |
Ja by som len prispel svojou troškou. Odporúčam všetkým vyskúšať originál múku na pizzu. Dostať ju vo väčších supermarketoch. Mala by mať zvýšený obsah lepku. Celkom dobré info je aj tu http://www.kajman.net/recepty/pizza-recepty/46-kvalitna-pizza-doma-ano a je tam prilinkovaný aj odkaz na článok o vhodných múkach. Možno to pomôže... |
ODPOVEDAŤ |
Mária F. (weita) ID 32622, mimibazar.sk/weita (13.2.2011, 18:41) |
najlepsi recept na pizzu. super!!!! |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (22.2.2011, 22:14) | ||
ODPOVEDAŤ |
nikita L. (nikita02) ID 18445, mimibazar.sk/nikita02 (3.2.2011, 8:55) |
Pizza bola fantastická ďakujeme za super receptík |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (9.2.2011, 20:17) | ||
teším sa | ||
ODPOVEDAŤ |
martina f. (tinamar) ID 26652 (4.1.2011, 20:53) | |
Kristinka, ta pizza je perfektna. vsetci zboznujeme pizzu, samozrejme sme si objednavali z kade sa dalo a porovnavali, ze kde je lepsia , ale teraz uz ziadne objednavanie, konecne si mozme doma upiect taku faaaajnu a hlavne vela. aj mojmu chuti tato dobrota. manzel si ju nevie vynachvalit. dakujeme za receptik. mnam. | |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (5.1.2011, 20:54) | ||
Som rada, teším sa, že vám chutí Nech vám ide na úžitok a všetko dobré v novom roku | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana Ž. (anjelinka) ID 42610 (20.11.2010, 20:19) |
Skúšala som kopec receptov na pizzu, ale tento je fakt úžasný a dnes viem, že budem robiť iba tento...môj mužíček je pizzožrútik, jedol by pizzu každý deň. Práve dnes som skúšala, receptík je úžasný, tá pasta ešte lepšia... ...skoro sme ju pojedli pred natretím na cesto skladám poklonu Kristínke... |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (21.11.2010, 12:34) | ||
Teším sa že u vás doma ste si tútp pizzu obľúbili Tak nech vám receptík slúži i naďalej | ||
ODPOVEDAŤ |
Anna D. (anulkad) ID 107340, mimibazar.sk/anulkad (9.11.2010, 17:07) |
naozaj genialna pizza . ja som si ju predpiekla a dala do mrazničky a bola super i tak. manžel pizzu veľmi nemusí, ale do tejto sa pustil až ju takmer celú zjedol |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (12.11.2010, 20:13) | ||
dakujem, velmi ma teší, že vám chutí | ||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana G. (Zuzug) ID 38180, mimibazar.sk/zuzug (13.10.2010, 20:54) | |
Ja som tiez robila pizzu podla tohoto skveleho receptu uz dva krat a mozem len a len chvalit, vzdy som hladala a skusala rozne recepty, ale tento je najlepsi. Mne vysla davka cesta na dva velke plechy a kedze to je vela, tak po vykysnuti si cesto delim na dve polovice, z jednej hned peciem a druhu polovicu necham odlezat na zakrytom tanieri v chladnicke, na druhy den vyberiem, necham ohriat na teplom mieste a dalej pokracujem v priprave, cesto je skvele aj na druhy den. |
|
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (12.11.2010, 20:14) | ||
Teším sa | ||
ODPOVEDAŤ |
Dáša G. (Dolynka) ID 851, mimibazar.sk/dasa (30.9.2010, 15:01) | |
Robila som už 2 -krát, dlho dlho som pizzu nerobila, lebo sa nedarila taká "ozajstná", ale toto vraj bolo lepšie ako z pizzerie, naozaj úžasné cestíčko, aj omáčka , takže odteraz sa aj u nás bude piecť pizza , mňam, mňam, len 4 kúsky su strašne veľa, potom všetci fučíme a nevieme prestať jesť | |
ODPOVEDAŤ |
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (14.10.2010, 13:22) | ||
urob z menej cesta a zbytok šupni do mrazničky | ||
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (30.9.2010, 21:38) | ||
Daška, veľmi sa teším . ak nevládzete zjesť 4kusy, daj to zmraziť. ja potom pizzu rozmrazím a "zohrievam" v hriankovači. dá sa aj v rúre, ale kvôli pár kúskom sa neoplatí. a z hriankovača je to ok a je to rýchle. Tak želám, nech sa vám tá pizza nepreje Ahoj |
||
ODPOVEDAŤ |
Maria T. (hafanek) ID 102441 (21.9.2010, 10:38) | |
Dnes som si našla tvoj recept a práve ho skúšam som v príprave cesta dufam že sa mi to vydarí ako tebe lebo to vypada všetko tak fantasticky , takže dakujem za tento recept že si sa s ním podelila | |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (22.9.2010, 21:39) | ||
Som zvedavá.... podarila sa, dúfam | ||
ODPOVEDAŤ |
Hana B. (čertík1) ID 164815 (15.9.2010, 21:39) |
dnes som skúšala toto cesto a bolo fantastické. konecne sa mi vydarila pizza, všetkým chutila takze uz budem robit len toto cesto. |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (16.9.2010, 11:36) | ||
Tak to sa veľmi teším spolu s tebou | ||
ODPOVEDAŤ |
Claudia Š. (claudinka) ID 46476 (21.7.2010, 22:24) |
dnes som vyskúšala a výýýbornááá robila som ju na dvakrát, dve pizze na obed, dve na večeru. Ten pomer mlieka a múky sa mi ale nejako nezdá, mala som to cesto úúplne mokré, veľa múky som musela pridať. Čím to je? |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (22.7.2010, 17:45) | ||
To je fajn, že u vás chutilo som rada. Pomer mlieka a múky sa mne vidí ako v pohode, ked robím tieto okrúhle pizze. Keď robievam pizzu na celý plech, tak ešte dosť tekutiny aj musím pridať... Neviem, ako dlho si ho miesila? Treba asi tak 8 min poriadne miesiť, alebo dať do DP, kde aj vykysne. Tak neviem, mala si odfotiť a ukázať to, mne sa to ešte jakživ nestalo, aby bolo to cesto mokré. Ale vieš ako to je. Každá múka je trocha iná, alebo droždie je iné... Ale hlavne, že si sa vynašla Nabudúce dáš najprv menej mlieka a postupne budeš pridávať...veď uvidíš, ako to cesto bude brať. Maj sa pekne |
||
ODPOVEDAŤ |
Claudia Š. (claudinka) ID 46476 (5.8.2010, 13:21) | ||
Tak už som na to prišla! Robila som pizzu opäť a viem, kde som urobila chybu! Ja som celý recept robila na dve cestá, na polovicu a všetky ingrediencie som dala na polovicu, len mlieko nie :PP ale tentokrát som robila aj s omáčkou, ibaže namiesto pretlaku som dala rajčiny uvariť a nemala som zeleninu a bolo to výýýbornééé odteraz iba toto cesto a omáčočka, mňaaam sme dali viac cesnačiku, lebo ho ľúúbime mňam mňam mňaaaam | ||
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (5.8.2010, 21:40) | ||||
Fajn, že si na to prišla občas sa to stane hocikomu. Som rada, že sa ti pizza darí. Ale priznaj sa, však ty sa bojíš tej omáčky? Claudi, ak sa bojíš, vyskúšaj ju urobiť na špagety... tak ako je postup, len ju môžeš k špagetám nechať takú redšiu. A potom do toho nakrájaj kúsok údeného mäska (200 g stačí) uvareného alebo opečeného ... zmiešaj so špagetami, posyp syrom... Dlabanec parádny. No a presvedčíš sa, že na pizze bude tiež skvelá Ja si tú omáčku niekedy robím do foroty a dávam ju mraziť. Skús, keď chceš. |
||||
ODPOVEDAŤ |
Claudia Š. (claudinka) ID 46476 (26.7.2011, 19:50) | ||||
Kristínka, odkedy som vyskúšala pred pár mesiacmi tú Vašu omáčku, inú nerobím mňam mňam a ešte raz mňaaam Tiež som napr. včera vyberala cesto aj omáčku z mrazáku a bolo eňo-ňuňo! Neviem sa jej dojesť . | ||||
ODPOVEDAŤ |
Claudia Š. (claudinka) ID 46476 (21.1.2012, 20:38) | |||||
A teraz idem zase na to, omáčočka a pizza mňa mňam robíme pravidelne a iba podľa tohto Tvojho receptíku!!! | |||||
ODPOVEDAŤ |
Daša E. (dadaeli) ID 91688 (30.4.2010, 12:21) | |
Táto pizza je proste super Ďakujeme celá rodin za recept ja už robím len túto a aždému chutí aj malému susedovi ktorý furt vie keď ju robím a stále dobehne ešte raz ďakujem aj omáčka je super. | |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (30.4.2010, 16:38) | ||
Chachachááá Daška, ďakujem za milý komentárik, som rada, že vám tak chutí a aj malému od susedov Zlatá si ... díky , ahoj | ||
ODPOVEDAŤ |
veronika p. (nikuskabee) ID 126039 (16.4.2010, 7:28) |
včera som vyskúšala recept,samozrejme bola pri mne svokra a hovorila,že musím ešte pridať mlieko,tak som pridala o pol deci viac,ale mamine som volala,že keby som nebola dodala aj tak je určite fajn,lebo že cesto má byť na pizzu tvrdšie. No mne a manželovi veľmi chutila.Svokre tiež,no ona je zvyknutá na klasické hrubé. Ale ja dávam 100 %,nemala chybu,takúto som hľadala,manžel povedal,že nemusíme chodiť do reštiky. Inak pre seba som tiež robila hawai, super.Ďakujem za recept |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (16.4.2010, 9:18) | ||
Ahoj Nika som rada, že vám chutila pizza. S tým mliekom navyše iste nebol problém, však? Možno bolo cesto o čosi lepkavejšie, ale dalo sa vaľkať. Ja to dávam už odoka a keď sa mi stalo, že mi "ušla" ruka, aj tak to bolo fajn. A občas dám mlieka ešte viac a cesto len vylejem na plech a roztiahnem ho stierkou...myslím bežný plech, nie na pizzu. A rozmýšľala som, že dnes ju asi budem robiť Tak nech vám pizza chutí naďalej Prajem pekný víkend |
||
ODPOVEDAŤ |
veronika p. (nikuskabee) ID 126039 (16.4.2010, 16:05) | ||
Dobrý, samozrejme,nebol problém ani tak a myslím,že aj ked sa trochu pridalo,nestratilo to svoje čaro. Je úžasná a určite s manželom zostaneme verný tejto. Ďakujeme.Páááá | ||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 164 (zobrazuje sa 81-100) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |