končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mária K. (Kukučka) ID 6204 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Čína s ovocím[ recept č. 10018 zo dňa 3.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kurča (alebo 600 g. kuracích pŕs) 2 lyžice medu 250 g. sterilizovaného hrášku 1 malá biela kapusta 1 banán 2 jablká 4 lyžice sójovej omáčky 2 cibule soľ mleté čierne korenie olej POSTUP PRÍPRAVY Kurča zbavíme kože a vykostíme. Pokrájame na menšie plátky. Na panvici na troche oleja skaramelizujeme med, pridáme mäso a za stáleho miešania 15 minút opekáme. Pridáme hrášok, na drobno pokrájanú kapustu, kolieska banánu, a očistené, na malé kocky pokrájané jablká. Premiešame, osolíme, ochutíme korením, sójovou omáčkou a chvíľu podusíme. Cibule ošúpeme, pokrájame na tenké pásiky, primiešame k mäsu, zakryjeme, odstavíme z ohňa. Necháme ešte zakryté asi 10 minút. Ja som nedala kapustu a mäso som opekala dlhšie. Použila som vykostené kuracie stehná, nedala som čierne korenie, nijako sa mi to do toho nehodilo. Dobrú chuť! |