končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Veronika T. (Puredark) ID 165400 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Čína akú robím ja[ recept č. 31480 zo dňa 11.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia asi 3 rezne, vegeta, sojová omáčka, solamyl, jarná cibuľka alebo pór, mrazená čínska zelenina alebo konzervovaná, krabie tyčinky, korenie na čínu, mletý zázvor, mrkva, čínske rezance alebo ja ich nahradzujem rezancami z vifoniek su lacnejšie a chutnejšie.. POSTUP PRÍPRAVY kuracie prsia nakrájame na pásiky, zeleninu na tenke rezančeky, mrazenú zeleninu rozmrazíme a prepláchneme..dáme pražiť mäso a potom neskôr pridáme zeleninu a dusíme, potom keď už je to všetko mäkké tak to dochutíme vegetou, sójovou omáčkou a korením na čínu a zázvorom, potom si vo vode rozrobíme solamyl stačí trocha a dáme na už hotové mäso so zeleninou a zamiešame ak je to husté tak dolejeme trocha horúcej vody..solamyl urobí takú slizkú vrstvu a to je skvelé...rezance urobíme podľa návodu alebo ak máte tie z vifoniek tak ich iba zalejeme ako keď varíme tu polievku a potom vodu zlejeme keď napučia... |