končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CUKROVINKY |
martina m. (tinulka3) ID 6104 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 123 návštěvníkov) PRAVÉ CURKÁRENSKÉ KÁVOVÉ ZRNÁ[ recept č. 4633 zo dňa 25.3.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY CUKRÁRENSKÉ KÁVOVÉ ZRNÁ PLNKA: 1BB puding, 2 polievkové lyžice kávy(nie nesca), 2 žĺtky, 250g práškového cukru, 250g margarínu. FALOŠNY MARCIPAN - MODELOVACIA HMOTA : 1 diel preosiatého sušeného plnotučného mlieka (červená krabica) 2 diely preosiatého práškového cukru, ½ čaj.lyžičky medu, vody podľa potreby. Ja som robila 200 g preosiateho cukru + 100 g preosiateho sušeného mlieka. /ale musela som si zamiesit tuto marcipánovú hmotu na 2 krát/ POSTUP PRÍPRAVY kuk obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1BB puding, 2 polievkové lyžice kávy(nie nesca), 2 žĺtky, 250g práškového cukru, 250g margarínu - spracujeme, vytvarujeme kávové zrnká 1 diel preosiatého sušeného plnotučného mlieka (červená krabica) 2 diely preosiatého práškového cukru, ½ čaj.lyžičky medu, vody podľa potreby. Ja som robila 200 g preosiateho cukru + 100 g preosiateho sušeného mlieka. /ale musela som si zamiesit tuto marcipánovú hmotu na 2 krát/ Hmota ako ju radí IVKA ID 3392: K cukru a sušenému mlieku pridám med a OPATRNE vlažnú vodu, najlepšie po lyžičke. Miesim rukami, až kym to nieje ako plastelina. Daj pozor aby to nebolo moc riedke take stredne. Nesmie sa to lepiť na ruky. . Vysypem si dosku práš.cukrom a možeme valkať na tenký plát. Dobrá rada:Marcipán valkám na papieri na pečenie, ktorý si posypem práškovým cukrom. Plát si krájam na kocky a vkladám tam kávové zrnká z plnky. Každú marcipánovú kocku s plnkou zabalím a vytvarujem kávové zrno. Na zrnkách si špajdlou urobíme čiaru, aby zrná vyzerali ako ozajstné. Takto pripravené marcipánové zrná potierame rozpustenou čokoládou na varenie. Zrná potierame silikónovým štetcom, aby sme vytvorili tenkú vrstvu čokolády. Nechamé zaschnúť a šups s touto mňamkovou parádou do chladničky. A už sa len tešíte, ako úžasne budú chutiť. Sú ako ozajstné z cukrárne. Dobrú chuť!!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Celkom: 47 (zobrazuje sa 41-47) | << predošlé 1, 2, 3 |
Katarína K. (katana) ID 41442 (2.8.2008, 13:41) | |
to je bomba... veľmi ich mám rada , veľmi sa teším, určite ich skúsim... | |
ODPOVEDAŤ |
Michaela C. (Nucky) ID 52521 (18.7.2008, 13:49) | |
mozem sa opytat ze aku teda tu kavu? zrnkovu alebo instatnu? a este ze ci je varena alebo surova v zivote som kavove zrna nerobila, takze vobec netusim ake prisady tam idu |
|
ODPOVEDAŤ |
Martina D. (tinulka3) ID 6104, mimibazar.sk/tinulka3 (30.7.2008, 10:11) | ||
Miška, kávu som dala zrnkovu a surovu. V tej plnke je potrebne citit pomletú zrnkovu kávu. Papa a nech sa zrná vydaria. M |
||
ODPOVEDAŤ |
Michaela C. (Nucky) ID 52521 (1.8.2008, 12:34) | |||
dakujem krasne, som myslela ze instatnu ale este som ich neskusala, v blizkej dobe ich vyskusam a dam vediet | |||
ODPOVEDAŤ |
Lýdia Podobná (LyPo) ID 6282, mimibazar.sk/lyduska (13.4.2008, 12:56) | |
Môžem sa spýtať - možno blbú otázku - ale ten BB puding sa tam dáva normálne v prášku - surový? | |
ODPOVEDAŤ |
Martina D. (tinulka3) ID 6104, mimibazar.sk/tinulka3 (17.4.2008, 14:35) | ||
LYDKA, neboj, nie je to blba otazka. ANO, ide tam BB puding v prasku. Ospravedlnujem sa ze som nezareagovala skor... mali sme nieco s internetom... Ak budete cokolvek potrebovat poradit, babulky, kludne mi napiste cez vzkazy, nech mi to pride na mail schranku. |
||
ODPOVEDAŤ |
Lýdia Podobná (LyPo) ID 6282, mimibazar.sk/lyduska (20.4.2008, 22:46) | |||
Ja som sa k odpovedi dostala až teraz, takže pohoda , recept je už medzi obľúbenými, ak sa mi podarí (podľa poradia a chutí ) urobiť ho, určite dám vedieť. | |||
ODPOVEDAŤ |
migu m. (migu) ID 36636 (9.4.2008, 11:26) |
Nerozumiem tomu "Ja som robila 200 g preosiateho cukru + 100 g preosiateho sušeného mlieka. /ale musela som si zamiesit tuto marcipánovú hmotu na 2 krát/ ". Znamena to, ze z 200 g cukru a 100 g suseneho mlieka bolo malo marcipanu a bolo potrebne este raz z tejto davky urobit marcipan ? Dakujem |
ODPOVEDAŤ |
Martina D. (tinulka3) ID 6104, mimibazar.sk/tinulka3 (9.4.2008, 15:11) | ||
ano, presne tak | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea N. (ruzicka) ID 17646, mimibazar.sk/ruzicka (25.3.2008, 20:27) | |
Mám kúpený marcipán, môžem použiť aj ten? Andrea | |
ODPOVEDAŤ |
Martina D. (tinulka3) ID 6104, mimibazar.sk/tinulka3 (26.3.2008, 13:34) | ||
Andrejka, neskusala som to tak, ale myslim ze by sa dalo. Vyskusaj a napis ako sa ti to podarilo. Drzim palceky | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana G. (jasas) ID 25917 (25.3.2008, 18:24) |
mňam hneď by som si dala, určite pri najbližšej príležitosti vyskúšam |
ODPOVEDAŤ |
Martina D. (tinulka3) ID 6104, mimibazar.sk/tinulka3 (25.3.2008, 19:10) | ||
JANKA, super, daj potom vediet, ako sa vydarili. Verim, ze budes spokojna | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (25.3.2008, 11:42) | |
Taketo kavove zrna robi moja svagrina.Su uzastne a moj muzicek sa ich nevie ojest.Proste slast v puse a ten marcipaaaaaaaaaaaaan...mnam | |
ODPOVEDAŤ |
Martina D. (tinulka3) ID 6104, mimibazar.sk/tinulka3 (25.3.2008, 12:04) | ||
LUBKA, dakujem, veru su uzasne - presne ako z cukrarne. Ja som velmi rada tomu receptu, ze som ho zohnala. je mnamkovy | ||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 47 (zobrazuje sa 41-47) | << predošlé 1, 2, 3 |